Не дожив місяць до 25-річчя: у боях на Луганщині загинув захисник із Заходу

У боях на східному фронті загинув молодий воїн бригаді “Азов” Національної гвардії Андрій Криса з Тернопільської області. Він став на захист України майже одразу після повномасштабного російського вторгнення.

Через місяць захисник міг би відзначати 25-річчя. Про втрату повідомив перший відділ Тернопільського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки.

Криса Андрій Іванович, 21.02.1999 року народження, був жителем села Волиця. Свій військовий шлях розпочав майже з перших днів повномасштабної війни: спершу підписав контракт із ЗСУ, а згодом перевівся в “Азов” НГУ.

У мирному житті Андрій був тихим, малослівним і спокійним, але війна внесла свої корективи в його характер. Знайомі та побратими згадують молодого захисника як амбітного та завжди енергійного бійця. Він був щирим, наполегливим і невідступним.

Навіть перебуваючи на реабілітації після поранення, військовий рвався до своїх співслуживців, тому що знав, що там він залишив часточку самого себе, своїх рідних людей, які потребують підтримки. Він повернувся в стрій, але, на жаль, ненадовго.

Андрій Криса загинув 15 січня біля Діброви Сєвєродонецького району Луганської області. Йому навіки залишилося 24 роки.

“Все перекреслила війна, все… В одну мить обірвалося молоде життя. А могло бути все по-іншому, якби не війна. Шануємо пам’ять усіх Героїв, які ціною власного життя відстоюють майбутнє для нас! Щирі співчуття рідним та близьким, друзям та побратимам. Вічна пам’ять!” – зазначили в ТЦК.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.