Люті зливи та сніг, а вночі – морози: синоптики озвучили прогноз погоди на цей тиждень

Найближчого тижня на українців чекає дуже мокра погода: по всій країні очікуються дощі, місцями опади будуть сильними та у супроводі мокрого снігу. На заході країни похолоднішає до +1°…+6° і повернуться нічні морози. Тим часом на півдні та сході буде набагато тепліше, до +10°…+16° та навіть тепліше. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Тиждень в Україні розпочнеться з похмурої та мокрої погоди, а також різкого похолодання. Через це на заході України температура впаде до +1°…+6°, трохи тепліше буде на півночі, +7°…+11°. У центральній і східній частині також буде до +11°, а ось на півдні повітря прогріється до +12°…+13°.

Практично по всій країні, крім сходу і більшості південних областей, очікуються опади у вигляді дощів та злив. На заході місцями сніжитиме.

У вівторок, 4 квітня, на заході стане ще холодніше, +2°…+3°. Разом з тим на сході повітря прогріється до +13°…+17°. Опади сконцентруються на заході, в центрі та на півдні України.

У середу, 5 квітня, температурні контрасти в Україні посиляться. На заході як і раніше буде найхолодніше, +1°…+5°, а на решті території України потеплішає. На Лівобережжі стовпчики термометрів підскочать до +13°…+19°. Опади продовжаться в більшості областей.

У четвер, 6 квітня, на українців чекає така ж нестабільна погода з опадами та температурними контрастами. Дощі, зливи та сніг очікуються по всій країні.

Перед вихідними, 7 квітня, дощі, зливи та мокрий сніг в Україні будуть, проте на Лівобережжі похолоднішає до +10°…+13°.

На вихідних, 8 і 9 квітня, в західних областях України почне теплішати. До кінця тижня температура там підніметься до +8°…+11°. На півночі буде трохи тепліше, +11°…+13°. На решті території стовпчики термометрів покажуть +10°…+16°. У неділю дощі ослабнуть, але як і раніше капатимуть практично по всій країні.

Читайте також  Надзвичайний холод пре в Україну на тлі дощу, шалений снігопад рине в цих областях: коли мороз перетне -11 градусів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.