Міський голова Івано-Франківська відреагував на скандал з бабусею та дівчиною зі скакалкою

У мережі викликало обговорення відео з Івано-Франківська, де літня жінка лає дівчину, за те, що вона стрибає на скакалці.

 

На відео дівчина стрибає на скакалці біля входу в будинок. Згодом до того ж під’їзду зайшла літня жінка і сіла на лавку.

Обурена жінка почала вимагати, щоб вона перестала стрибати перед нею та пішла з двору, бо їй це, мовляв, заважає.

Свої права відстояла дівчина, на ім’я Ліза. Вона пояснила, що мала повне право стрибати на скакалці у дворі, але у відповідь отримала образи та посилання на свій вік.

«Іди своїй мамі махай! І не договорюйся багато…

Слухай, ти, шмаркачко невихована! Гімно паршиве!», — звернулась жінка до дівчини Лізи.

Журналістка Ганна Рибалка розповіла, що хотіла взяти у дівчини інтерв’ю, але та відмовилася через те, що в неї почалися проблеми з її навчальним закладом.

Міський голова Івано-Франківська – Руслан Марцінків в програмі “Запитай у влади” прокоментував цю ситуацію.

Далі подаємо пряму мову:

“По – перше вона є студентка Одеського університету, а він підпорядкований Міністерству Освіти, напевно вони мають реагувати. Франківська філія, але це є університет він має своє підпорядкування і це не міська влада.

По – друге, я вважаю, що сьогодні ми живемо в такому суспільстві, де потрібно бути толерантними один до одного, а не дискримінувати людину за віком. Тим паче, що дівчинка нічого поганого не робила, стрибала на скакалці.

Я вважаю, що це нормально і добре, що вона толерантно, коректно, гарно відповіла старшій людині про те, що вона має таке саме право, як мешканка того мікрорайону відпочивати, а та стрибати.

Читайте також  На Закарпатті готували збройний конфлікт. Виявлено російську спецтехніку

Гадаю, що до цього питання дуже багато уваги, всі вже відреагували, але я закликаю всіх до толерантності”, – наголосив очільник міста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.