“Зустрічатиму з перемогою”: українка Яна Соломко випустила пісню на підтримку окупантів. Відео

Співачка Яна Соломко, яка народилася у селищі Чутове Полтавської області, все життя прожила в Україні, але обрала бік країни-агресора. Вона презентувала пісню, в якій вихваляє російських військових та бажає їм повернутися додому з перемогою. Зрадницю не хвилює, що РФ напала на її рідну країну та вбиває мирних жителів.

Нова композиція під назвою “ННН” разом з кліпом з’явилася на YouTube-каналі Соломко 22 лютого. У ній Яна висловлює визнання окупантам, які ґвалтують жінок та дітей в Україні, знущаються з людей похилого віку та з невинних громадян (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Цю пісню зрозуміють, приймуть і вподобають ті, хто знає, як це розлучатися з коханим, не спати ночами, переживати й сподіватися, що він скоро повернеться додому. Бажаю всім люблячим серцям возз’єднатися! І пам’ятайте – від нас, жінок, дуже багато залежить!”, – написала путіністка в Instagram.

Крім того, вона подякувала ще одному зраднику України Юрію Бардашу, за те що він повірив в артистку і погодився стати продюсером роботи. Композиція фанатки Путіна розповідає про переживання за долю коханого, який виконує свій обов’язок перед Росією. До речі, у кліпі з’являється монумент “Героям-панфілівцям”.

“Зустрічатиму тебе з перемогою зі сльозами, молитимуся над холодними фронтами! Не обертайся, я твій тил навіки, кохана людина!” — сказано у пісні Соломко.

Яна, яка виступає під псевдонімом SOYANA, є ексучасницею гурту “Real O”, фіналісткою шоу “Голос Туреччини”, а також переможницею американського шоу “Шанс”. У 2022 році вона переїхала жити в Російську Федерацію. Під постом в Instagram вона закрила коментарі, мабуть, побоюючись негативу своїх земляків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.