Тіна Кароль показала гідний приклад Таїсії Повалій та Ані Лорак, які багатіють в Росії: “Можу продавати музику, але не душу”

Українська поп-діва Тіна Кароль розповіла, чому відмовилася від гастролей в Росії. Співачка зазначила, що це для неї принципово, так як вона “не продає душу”.

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, що відмовилася від гастролей в Росії, так як не “продає свою душу”.

Про це вона заявила на грузинському телебаченні.
Тіна Кароль приїхала на гастролі до Грузії і дала інтерв’ю одному з місцевих телеканалів. Під час нього журналістка зазначила, що українська виконавиця відрізняється чіткою позицією, і з початку війни скасувала всі гастролі в Росії.

Тіна Кароль зазначила, що вона мала багато можливостей гастролювати в Росії, проте з 2014 року не робить цього через громадянську позицію. Зокрема вона зазначила, що не “продає свою душу”, проте може продавати свою музику.

” У 2014 році я сказала, що залишаюся в Україні. Незважаючи на те, що пропозицій було багато. Я після цього не їздила туди з гастролями. Це був мій вибір. Після цього вибору стало більше любові. Любов людей для мене найголовніше. Коли залишаєшся на ринку України, це складно. Я можу продавати свою музику, але не продаю душу”, – сказала співачка.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.