Двоє чоловіків зґвалтувалu 13-річну дівчинку в авто й зняли це на відео

Чоловіки напоїли школярку алкоголем і скористалися її непритомним станом.

Про це кореспондент Української Служби Інформації дізнався з вироку Малиновського райсуду м. Одеси.

Згідно з вироком, 13-річна школярка зустрілася у парку зі старшою подругою. Та сказала, що до них приєднаються її друзі й покатають їх на автівці. «Друзями» виявилися дорослі чоловіки, яких дівчинка бачила вперше у житті.

У машині нові знайомі запропонували дівчатам пиво та ром-колу. Молодшій дівчинці від алкоголю стало погано. Подруга залишила її наодинці з чоловіками, попросивши їх відвезти її додому. Ті роздягли непритомну школярку й зняли це на відео. На відеоролику, який демонструвався у суді, один з чоловіків каже: «ворота до рая открыты». Записавши ролик, чоловіки по черзі її зґвалтували.

Все це відбувалося у подвір’ї багатоквартирного будинку. Одна з мешканок, побачивши підозріле авто, зателефонувала до поліції. Інші жителі, відчинивши дверцята автомобіля, побачили непритомну оголену дівчинку і, зрозумівши, що відбувається, почали бити ґвалтівників.

Школярка прийшла до тями тільки у лікарні.

Експертиза довела, що дівчинка, яка до того жодного разу не мала сексуальних контактів, була зґвалтована обома чоловіками як у природній, так і у неприродній спосіб. Втім, один з ґвалтівників намагався переконати суд, що вона сама роздяглася під впливом алкоголю, і що вони не знали, скільки їй років і вважали старшою.

За рішенням Малиновського суду, один з ґвалтівників проведе у в’язниці 11 років. Його спільника судять окремо – вирок йому ще не винесений.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.