Мольфарка з Карпат розповіла про пророцтво стихійного лиха на Росії, що приведе до миру (відео)

Карпатська мольфарка пані Марія, яка мешкає поблизу гори Ігрець, що на Верховинщині, розповіла про пророцтва щодо завершення війни в Україні.

Коли закінчиться війна?

Пані Марія – мольфарка з Карпат. Має дар від Бога: вміє зцілювати людей та іноді бачить віщі сни. Каже, що війна закінчиться ще не скоро.

“Воно так поступово буде. Найгірше буде оцей лютий і березень. Всі кажуть, що Україна виграє. Дійсно, Україна виграє, але то буде не так, як кожен собі думає. То буде щось від природи – буде стихійне лихо”, – відмічає пані Марія.

Чи буде стихійне лихо – кінцем світу?
Кінця світу не буде – буде кінець людства. Але світ переродиться.

“Всі говорять про кінець світу. Не буде кінця світу. Алей йде кінець людства. Поступово населення буде зменшуватись… А світ собі як був – так і буде. Будуть інші покоління, інакше життя. Лиш треба це все пережити. І мусить щось від природи статися”, – віщує мольфарка.

Яке саме стихійне лихо прийде на землю – не може точно сказати.

“Може бути і землетрус, може бути і стихія. Вчені звісно це з’ясовують, але не так точно – бо це від Бога. Людина точно не здатна це передбачити. Кажуть, що все буде у вогні – то це буде, все буде горіти. Мусить те відбутися, що в Біблії написано. Все так відбувається, як написано, лиш треба знати розтлумачення – то не кожен розуміє”, – відмічає пані Марія.

Люди зійшли з гір – люди в гори й повернуться
“Зроду все казали, що гори – спасенні. Ви подивіться, скільки зараз в горах народу. Колись так люди старі казали: “Не тікайте з горбів, бо відтак будете в гори вертатися”. То зараз вертаються не лише наші люди – а й звідти всі їдуть в гори”, – каже карпатська мольфарка.

Читайте також  В мерії повідомили, кого і як будуть перевіряти на “карантинних” блокпостах в Івано-Франківську

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.