На війні зaгuнули військові з Івано-Франківщини Роман Струтинський та Іван Василечко

У російсько-українській війні загинули військовослужбовці Роман Струтинський та Іван Василечко з Калуського району, що на Івано-Франківщині.

Цю інформацію кореспондентові Суспільного підтвердила голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець.
Роман Струтинський народився у 1987 році, проживав у селі Оболоння Долинської громади. У лавах Збройних сил України чоловік служив водієм протитанкового взводу механізованого батальйону.

Загинув солдат Роман Струтинський 24 січня 2023 року під час ворожого штурму Авдіївки Донецької області, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Іван Василечко народився у 1978 році, мешкав у Болехові. Чоловіка призвали у військо 22 вересня 2022 року. В ЗСУ служив командиром гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмової роти.

У бою з російськими окупантами поблизу Роздолівки, що на Донеччині, Іван Василечко отримав поранення. Згодом герой помер у лікарні.

“Наші герої були безстрашними, цінували понад усе дружбу побратимів, з якими йшли у бій. Щирі співчуття родині, близьким, друзям і бойовим побратимам воїнів. Їхній подвиг назавжди залишиться у пам’яті наступних поколінь” — сказала Жанна Табанець.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.