“Мене ніби ангел підняв з підлоги”: подробиці порятунку мами з донькою під час авіакатастрофи в Броварах (ФОТО)

18 січня весь світ сколихнула новина про авіакатастрофу у Броварах, внаслідок якої загинуло керівництво МВС, дитина із матір’ю, та пілоти гелікоптера. У той день, Ірина Бондарчук привела свою донечку до дитячого садочка “Джерельце” у Броварах. Вона тільки встигла переодягнути дитину, як на другому поверсі увірвалася хвиля вогню.

Історію порятунку жінки та ї донечки розповів “Обозрєватєль”.

Ірина пригадує, що у той день до садочку вона разом із донькою вийшла на декілька хвилин швидше.

“Ми прийшли в садок, і я почала Владу перевдягати, зняла їй комбінезон, взуття, вона вже одягала капці. Й тут ми почули вертоліт. Донька боїться повітряних тривог, вона одразу запитала: “Мамо, що це?” Я відповіла, що сигналу тривоги не було, це наші. Трохи дзижчало і стихло, а потім пролунав такий уривчастий дивний звук і вибух”,– пригадує жінка.

Після цього Ірина побачила велику хвилю вогню. Вона з донькою впали на підлогу на підлогу. На жінці загорілася куртка.

“Я подумала, що все, це кінець. Але мене ніби якийсь ангел підняв із підлоги. Я не могла зрозуміти, як мені вибратися звідти, вогонь йшов із дверей, там усе горіло. Й тут я почула голос виховательки, вона кричала, щоб усі йшли до аварійного виходу”, – каже Ірина.

Жінка підштовхувала Владу в бік групи, через неї можна було вибратися з приміщення, що горіло. У шафці в роздягальні у Влади залишилася улюблена іграшка Вінні-Пух. І дівчинка весь час озиралася у бік вогню та кричала: “Пух! Пух!” Мабуть, тому вона й обпекла обличчя.

"Мене ніби ангел підняв з підлоги": подробиці порятунку мами з донькою під час авіакатастрофи в Броварах (ФОТО), фото-1

Спустившись униз, матір із донечкою побачили виховательку, яка була вся в крові. Потім вони побігли до паркану, там були люди, які допомогли Владі перебратися, оскільки мама вже підняти дитину не могла.

Читайте також  Ходили чутки, що простакувата Надя не може мати дітей, тому й заміж ніхто не кликав. І дочекалася вона вдiвця

Ірина насилу пам’ятає, як їй самій вдалося подолати цей паркан, подряпавши всі ноги.

Мама Влади пригадує, що тоді їй здалося, що в садочок влучила ракета. Вона не знала, куди бігти, раптом зараз знову почнуться прильоти.

Жінка насилу знайшла свій телефон і набрала чоловіка. Вона пригадує, як якийсь чоловік посадив нас у власну машину і повіз у швидку допомогу.

Він усю дорогу їхав і сигналив, тож завдяки йому ми першими дісталися до лікарні. Не пам’ятаю ні його обличчя, ні самої машини, але дуже вдячна йому за це,– розповіла Ірина.

"Мене ніби ангел підняв з підлоги": подробиці порятунку мами з донькою під час авіакатастрофи в Броварах (ФОТО), фото-2

Слідом за ними до лікарні привезли жінку, в якої обгоріло волосся, на руках були опіки, зазначає Ірина.

“Вона просто лежала, і було незрозуміло, що з нею, мабуть, це шок. Потім почали прибувати інші діти з батьками. Нас там перев’язали, і ми з чоловіком поїхали до опікового центру”, – каже мама Влади.

Зараз мама і дочка перебувають у центрі, у дівчинки опіки обличчя, ручки та ніжки, у мами – опіки обох ніг, зокрема й глибокі. Поки лікарі спостерігають за шкірою, можливо, знадобиться пересадка.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.