У госпіталі від поранень пoмeр командир взводу з Франківщини Тарас Луцишин

В одному із київських госпіталів від поранень помер військовослужбовець з Прикарпаття Тарас Луцишин. Боєць служив командиром взводу 1 навчальної механізованої роти 1 навчального механізованого батальйону, повідомляють на Facebook-сторінці Рогатинської громади.

Поранення захисник отримав 4 січня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу села Кліщіївка Донецької області, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Народився Тарас Луцишин 16 листопада 1978 року у селі Путятинці Рогатинської громади. Навчався у сільській школі до 8 класу, а згодом — в Івано-Франківському фізико-технічному ліцеї. З відзнакою закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Чоловік був кваліфікованим інженером-геологом. Працював на підприємствах газовидобувної галузі.

“Любив свою сім’ю, адже рідних огортав турботою і підтримкою. А його головним захопленням був футбол. Цю справу розвивав з великим натхненням. Гравець, тренер, меценат, капітан — важко перелічити всі іпостасі земляка Тараса Луцишина, коли за першість району змагалася рідна ФК “Путятинці”, — йдеться у дописі.

18 травня 2022 року чоловік вступив до лав Збройних сил України.

“Був у гарячих точках, виконував бойові завдання. Запам’ятався належним командиром, який ніс відповідальність за кожного побратима”, — так згадують бійця.

Без чоловіка залишилися дружина Уляна, син Данило та дочка Діана.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.