Олексій Арестович повідмив, коли білоруси підуть у наступ. Відлік пішов: “Новини війни. Цієї неділі”

Нарешті прокоментував і він: Олексій Арестович повідмив, коли білоруси підуть у наступ – “відлік пішов”.

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович на своїй сторінці у Instagram 30 червня прокоментував обговорення ймовірного наступу білоруської армії на Україну.

“Новини війни. Цієї неділі… білоруси 100% підуть у наступ”. Це вже всьоме, коли вони йдуть у наступ і одинадцяті сто відсотків. Про восьмий і дванадцятий раз ми повідомимо додатково. Слідкуйте за сигналами точного часу”, – написав.він.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

Нагадаємо, російські війська з 24 лютого заходили в Україну, зокрема, з Білорусі, хоча за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення РФ міністр оборони Білорусі запевняв українського колегу, що загроз Україні з боку Білорусі немає.

Північні області України були звільнені від росіян на початку квітня, після чого окупанти відійшли, зокрема, в Білорусь і були перекинуті на Донбас.

З території Білорусі Росія періодично запускає по Україні ракети, також були випадки зльоту з білоруських аеродромів літаків, які обстрілювали Україну. 25 червня росіяни вперше завдали авіаційного удару по Україні з повітряного простору Білорусі з далеких бомбардувальників Ту-22, повідомляли у ЗСУ.

26 червня Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що Росія знову збільшує свою військову присутність у Білорусі.

У той же день Генштаб ЗСУ зазначив, що російські окупанти готують диверсійні групи для закидання в Україну з Білорусі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.