Війна забрала життя двох воїнів з Франківщини

І знову сумні звістки з передової надійшли у Ворохтянську та Надвірнянську громади.
Клята війна, забрала від нас, ще одну чудову людину, люблячого чоловіка та батька, мешканця Ворохти, нашого захисника – Зузяка Руслана Васильовича. Трагічну звістку повідомив голова Ворохтянської громади Олег Дзем’юк.

“Зі слів бойових побратимів, Руслан загинув, ще 30 грудня. Чекаючи офіційного сповіщення, у нас все ж таки жила примарна надія… На жаль дива не сталося, і ми сьогодні отримали від військовослужбовців офіційне повідомлення про загибель нашого Героя – Руслана Зузяка. 30 грудня 2022 року, близько 12:30 в районі населеного пункту Гуляйполе Запорізької області, у бою за Батьківщину, загинув стрілець 3-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 3-ої стрілецької роти військової частини А7135, солдат Руслан Зузяк. Щирі співчуття родині та близьким загиблого. Світла пам’ять нашому Герою. Герої не вмирають! P.S. Про час та дату зустрічі нашого Героя Руслана Зузяка, повідомимо додатково”, – каже голова.

На зображенні може бути: 1 особа, військова форма та на відкритому повітрі

Все важче говорити слова про те, що Герої не вмирають, коли знову ми отримуємо сумні звістки. Про це написав голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

“Наша країна втрачає справжніх патріотів. Людей, які віддані їй усім серцем, котрі готові стояти на сторожі спокою та незалежності. Таким був і уродженець с. Парище Надвірнянської міської територіальної громади солдат Петрик Степан Васильович. Мужній захисник завжди був добрим, щирим та відкритим. Він любив свою батьківщину та свою сім’ю, підтримував та цінував близьких, завжди був готовий допомогти всім чи то друзям, чи то знайомим, котрі просили допомоги. Встановлено, що близько 10.00 год. 30 грудня 2022р. під час мінометного обстрілу з боку противника в районі н.п. Бахмут Донецької області, внаслідок вибухової хвилі та ураження осколками, отримав поранення несумісні із життям. Щирі співчуття рідним. Мужності і сили вам пережити цю страшну втрату… Вічний спокій тобі, Герою, та вічна слава…”,- написав голова.

Читайте також  Бельгійці хочуть інвестувати у виробництво на Прикарпатті мінеральної води

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.