Хочу зробити тур по Україні з великим стадіонним концертом. Скандальна Ані Лорак висловилася щодо політики Зеленського

В інтерв’ю «КП в Україні» скандальна співачка Ані Лорак висловила свою думку щодо політики Володимира Зеленського. Зокрема, знаменитість вказала, що з приходом нової влади життя в її рідній країні зовсім не змінилося.

Лорак відверто заявила, що не збирається судити владу, однак, за її спостереженнями, Україна не змінюється в кращу сторону.

У той же час Ані вказала, що бажає своїй Батьківщині тільки всього хорошого, підкреслюючи, що Україна гідна бути найкращою, багатою і процвітаючою.

«Не беруся судити. Мені хочеться утриматися від того, щоб давати оцінку будь-якій владі.

Це невдячна справа і не моя доля. Моя доля – співати. Можу сказати, що я багато спілкуюся з рідними, близькими в Україні і не відчуваю, що щось кардинально змінилося в кращу сторону.

Одне знаю точно: Україна гідна бути найкращою, багатою і процвітаючою», – говорила Лорак, відзначаючи, що українці дуже душевні люди. Крім цього, співачка розповіла про свої плани виступити на Батьківщині.

Ані зазначила, що постійно про це думає, і мріє зробити тур по Україні з великим стадіонним концертом в Києві. Виконавиця підкреслила, що її шоу DIVA було створено кращою командою українців.

«Шоу DIVA – це те шоу, яке повинні побачити в Україні. Воно отримало всілякі нагороди як найкраще шоу. Але найцінніше – воно створено українською командою. Режисер – Олег Боднарчук, та й основа всього шоу – українці. Я пишаюся результатом і хочу, щоб Україна побачила цей продукт », – висловилася співачка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.