В Івано-Франківську відкрився спеціалізований магазин м’яса «М’ясна лавка». ФОТО

В Івано-Франківську на вулиці Коновальця 115 відкрився спеціалізований магазин м’яса «М’ясна лавка».

Магазин «М’ясна лавка» спеціалізується на продажі свіжого, смачного м’яса за чесною ціною. В асортименті: свинина, яловичина, курка, баранина, кролі.

img_0003

«Основна мета та завдання нашого магазину – це задовольнити різні смаки наших покупців. Саме тому ми співпрацюємо з сертифікованими постачальниками, які вирощують свиней, курей, кролів в домашніх умовах. Всю нашу продукцію ми отримуємо тушками, які ми вже в нас у м’ясному відділі розбираємо і так готова продукція потрапляє нам на прилавок. Це дає можливість нашим покупцям завжди купити свіже м’ясо», – зазначив керівник магазину «М’ясна лавка» Дмитро Маліщук.

В «М’ясній лавці» можна придбати ковбасні вироби, м’ясні делікатеси, курятину, свинину, баранину та субпродукти, які гарантовано задовольнять смаки найвибагливіших клієнтів та приваблять кожного доступними цінами. Також покупці можуть придбати стейки, шашлик у найрізноманітніших маринадах та фарш.

img_0010-1

«Ми поставили собі за ціль продавати лише свіже м’ясо. Тому у «М’ясній лавці» ми не заморожуємо продукцію, а лише охолоджуємо її. Покупець повинен отримувати якісне, свіже та екологічно чисте м’ясо. У наших магазинах, крім смачної м’ясної продукції, домашнього затишку та гостинного персоналу, на відвідувачів чекають акції, приємні сюрпризи та дегустації!», – повідомив Дмитро Маліщук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.