У Франківську на “Королеву України” напав чоловік – поліцію дівчина не дочекалася

Інцидент трапився у п’ятницю, 3 серпня, близько 18 години на зупинці «Школа №15» (Майзлі). Дівчина розповіла, що вона йшла по Незалежності, та побачила, як жінки починають розбігатися у різні сторони з криками «тікай».
Про це написала “Королева України 2016″ Вероніка Михайлишин у соцмережі, пише Галка.

“Я не зразу зрозуміла що трапилося, і тут вибігає на мене чоловік в розщепнутій сорочці з іскаженими очима, і з криком замахується над моєю головою пустою пляшкою від пива”, – розповідає Вероніка.

Дівчина зазначає, що їй і ще декільком жінкам довелось переховуватись в магазині, двері якого зачинили зсередини. Вероніка Михайлишин намагалась викликати наряд поліції, але це виявилося нелегким завданням.

“З третьої спроби мені вдалось додзвонитись, відповів оператор. Байдуже і нахабно, він абсолютно не поцікавився деталями ситуації, запитав ім’я і поклав слухавку, не повідомивши мене про подальші дії і чи взагалі відправили наряд на місце пригоди чи ні. І це ігноруючи те, що я повідомила йому про те, що вже є одна потерпіла”, – додає вона.

Поліції дівчина так і не дочекалася, що особливо обурило її та інших жінок. Коли нападник зник – вони вийшли з магазину.

У прес-службі патрульної поліції в Івано-Франківській області повідомили, що до екіпажу поліції даний виклик надійшов о 18:57, і вже за дві хвилини патрульні були на місці пригоди. Там вже нікого не застали. Правоохоронці підтвердили, що перед цим “завдання” очікувало виконання майже годину – бо припало на час-пік звернень громадян до поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: