Як відсвяткувати Новий рік вдома: Корисні поради та цікаві ідеї

Як провести Новий рік вдома і весело, читайте в матеріалі ТСН.ua.

Зміст
Приготування
Напої та їжа
Новорічні фільми
Фотозона
Настільні ігри
Коли до Нового року залишається мало часу, кожен починає задумуватися над тим, як його відсвяткувати. Цьогоріч новорічну ніч українці проведуть вдома зі своїми рідними та близькими. Війна в країні внесли свої корективи в повсякденне життя. Проте новорічні свята завжди були більше сімейними. І хоч додаткових вихідних через воєнний стан в українців не буде, завжди можна приділити один одному трохи більше часу. ТСН.ua зібрав кілька ідей, як зустріти Новий рік вдома і весело.

Приготування
Насамперед, навіть в ці важкі часи варто створити святковий настрій та облаштувати затишок вдома. Через постійні обстріли критичної інфраструктури, вимкнення електроенергії стали звичним ділом. Тому цьогоріч, як ніколи, стануть в народі гірлянди. Звичайно, краще обирати такі, які можуть працювати від повербанка чи на акумуляторах. Крім естетичної точки зору, різнокольорові вогні допоможуть зробити квартиру світлішим, коли немає світла.

Якщо в вашому домі є діти, обов’язково прикрасьте з ними ялинку. Вона стане не лише головним символом Нового року, але й чимось чарівним для малюків. Та й дорослим цьогоріч потрібно відчути трішки свята, тому новорічна ялинка точно не буде зайвою. Не забудьте приготувати один одному подарунки на Новий рік 2023 — цікаві ідеї для мама і тата ми підготували в окремому матеріалі. Щоб накрити святковий стіл, заплануйте перелік продуктів і почніть закуповуватися. Все це краще підготувати заздалегідь, адже полиці супермаркетів і магазинів стрімко спустошуються. Аби уникнути неприємних сюрпризів напередодні свята, знайдіть трохи вільного часу хоча б за тиждень до святкування.

Читайте також  Скандал у Кабміні: міністр освіти Лісовий та його заступники відмовилися здати іспит з української мови

Напої та їжа

Святковий стіл варто накрити навіть в тому випадку, якщо у вас зовсім немає святкового настрою. Психологи радять відволікатися від негативних подій та новин. І Новий рік підходить для цього якнайкраще. Ретельно продумайте меню, щоб порадувати чимось смачненьким себе і близьких. Якщо у вас є традиційні страви, які ви готуєте кожного року, обов’язково зробіть їх з дітьми. Також можна придумати щось незвичайне або таке, що порадує символ Нового року 2023 — Чорного Водяного Кролика. Про цікаві ідеї ми писали в нашому матеріалі.

Також ви можете замовити улюблені страви в ресторані. Однак пам’ятате, що діяти в цьому випадку потрібно заздалегідь. Обов’язково зробіть попереднє замовлення якомога раніше, щоб не залишитись голодними. Оскільки 31 грудня більшість закладів традиційно можуть бути перенавантажені.

Щодо напоїв, можете порадувати рідних смачними коктейлями. Готувати їх нескладно, а настрій вони точно піднімуть. Для малечі підійдуть різноманітні молочні коктейлі, які можна розлити в красиві склянки.

Не забувайте про десерти. Кажуть, як зустрінеш Новий рік — так його і проведеш. А цьогоріч всім нам дуже потрібне щось солодке, що приносить хоча б крихту радості.

Новорічні фільми

Телебачення кожного року пропонує різноманітні новорічні шоу та програми. Як буде тепер, коли в країні війна, поки що невідомо. Тому для новорічного настрою краще подумати наперед, які новорічні фільми або серіали можна переглянути з родиною. Стрічки з новорічною тематикою виходять щороку: новорічні комедії, романтичні фільми або навіть мультфільми. Обирати краще за своїм смаком.

Прекрасною альтернативою можуть стати ваші власні архівні відео, які допоможуть поностальгувати та згадати прекрасні миті життя разом.

Фотозона

Щоб створити кілька фотографій зі святкування Нового року 2023, варто облаштувати куточок з фотозоною вдома. Сфотографуйтеся всією родино, наприклад, біля ялинки. Потім ці світлини можна буде роздрукувати та вклеїти до альбому або розмістити фотоколаж у рамці. Такі приємні спогади залишаться з вами на довгі роки.

Читайте також  Путін привітав Обаму з Новим роком

Настільні ігри

В сучасних магазинах можна знайти велику кількість настільних ігор, які точно прикрасять святковий вечір і додадуть трішки веселості. Обирайте за своїм смаком. Адже тут є і стратегії, і пригоди, і логічні ігри.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.