“Сотні небайдужих і почорнілі від горя батьки”: У Запоріжжі попрощались з 8-річною Анею Ждан. “Сльози лились рікою”

У Запоріжжі 12 березня пройшла церемонія прощання і похорони восьмирічної Ані Ждан, загиблої в результаті падіння статуї у міському парку “Дубовий гай”.

Сотні людей прийшли до будинку №46 на вулиці Шкільній, де жила дівчинка, щоб провести дитину в останню путь.

“Зібралося понад 300 осіб, люди ще підходять. Крім родичів, тут і однокласники дівчинки, і навіть діти, які ходили з Анею в один дитячий садок, і просто небайдужі містяни”, – йдеться в повідомленні.

Рідні дівчинки просто почорніли від горя і бідолашна мати не відходила від труни своєї донечки.

Зазначається, що трагічно загиблу Аню Ждан поховали на кладовищі Святого Миколая. Водночас представників міської влади на церемонії прощання не було.

Зокрема, як пише видання “Гвозди”, напередодні батько загиблої дівчинки звернувся до чиновників із проханням не приходити на похорон його дитини і не “піаритися на чужому горі”.

Нагадаємо, статуя в парку “Дубовий гай” у Запоріжжі впала на дівчинку 8 березня. Її без свідомості відвезли до лікарні. Водночас про смерть дитини стало відомо 9 березня.

Адміністрація парку, де дерев’яна 200-кілограмова статуя вбила 8-річну Аню Ждан, заявила, що скульптура не перебуває на балансі комунального підприємства і її збиралися знищити.

Жителі Запоріжжя масово опублікували в мережі заклики до земляків прийти в парк “Дубовий гай”, щоби вшанувати пам’ять загиблої Ані Ждан і домогтися покарання для винних.

У Запоріжжі вшанували пам’ять загиблої від падіння дерев’яної статуї в парку “Дубовий гай” 8-річної Ані Ждан. До місця трагедії люди принесли багато квітів і м’яких іграшок. Водночас представники влади проігнорували такий захід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.