“Я розумію тих людей в росії, які мовчать. Їм лячно”: Сумська зізналася, з ким з країни-агресора вона до сьогоднішнього дня спілкується

“Я розумію тих людей в росії, які мовчать. Їм лячно”: Сумська зізналася, з ким з країни-агресора вона до сьогоднішнього дня спілкується. “Досить публічна особистість, і телефонує кожного дня!”

Українська “Роксолана” назвала єдиного актора з Росії, який писав їй після 24 лютого. Прізвище іншої людини озвучити побоялась

Відома українська актриса театру та кіно Ольга Сумська зізналася, що за час повномасштабної війни в Україні їй написало лише двоє колег із РФ. Один із них – виконавець головної ролі у серіалі “Останній моcкаль” Ігор Скрипко. Ім’я другої знаменитості артистка вирішила не називати, щоб не нашкодити цій людині.
При цьому Сумська наголосила, що вона розуміє тих людей, які мовчать, і бояться сказати правду.

“Це лячно. Жодна людина не зателефонувала, хіба що написала одна. Це Ігор Скрипко, наш “Останній моcкаль” – серіал, в якому він знімався і власне грав моcкаля. Ось він пише. Ой, це така інформація… Я просто розумію, що всі ризикують. Той режим, в якому вони зараз перебувають – це дуже дивно. За будь-яке слово, прояв позиції, буде ще те покарання. Дзвонять та коментують ті, які виїхали з країни”, – поділилася актриса.

До слова, Скрипко народився в Сизрані, але має українське коріння. Актор довгі роки знімався в Україні. 25 лютого цього року він опублікував у соцмережах антивоєнний пост зі своїми архівними відеоматеріалами з Києва.

Ольга Сумська ж наголосила, що практично щодня їй дзвонить близька подруга з Москви. За словами зірки, вона також є медійною особистістю, але через свою проукраїнську позицію втратила роботу.

“У мене є подруга, яка постійно телефонує… Вона в Москві. Це одна людина, яка мені телефонує весь час і називає війну війною, і всім серцем з Україною. Вона зараз без роботи і за її позицію її не запрошують нікуди. Вона дуже публічна особистість. Не можу назвати її ім’я”, – прокоментувала Сумська.

Читайте також  Леся Нікітюк тепер стала зіркою: опублікувала підтвердження

Фото – скріншот

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.