Оля Полякова пообіцяла тисячу доларів тому, хто плюне в Баскова або Лепса

Артистка оголосила свою оригінальну акцію.

Українська співачка Оля Полякова відреагувала на новину про те, що російські артисти-путіністи Микола Басков та Григорій Лепс платитимуть мільйон рублів тому, хто підіб’є техніку ЗСУ.

На сторінці в Instagram Полякова розмістила емоційне відео, в якому повідомила, що своєю чергою вигадала також акцію, яка не залишить українців байдужими:

“Хочу запропонувати вам те, що реально. За копняка Колі Баскову і за плювок в морду Лепсу – даю тисячу доларів одразу на карту. Одразу перераховую. Знімаєте це на відео – або як плюєте в морду одному, або як даєте під сраку другому. Неважливо кому і що. А якщо ще до цього додати “Слава Україні” – то дві. Давайте заплюємо цих гімнюків”, – каже у відео Полякова.

Нагадаємо, що днями путіністи Микола Басков та Григоій Лепс вирізнилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тис. грн) за кожен підбитий танк Leopard. Басков повідомив, що поки жодних виплат не було, і вони планують реалізовувати їх через Міноборони разом із “Російською медіагрупою”. За словами Баскова, до цієї “благородної ініціативи” долучаться й інші російські виконавці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.