Холоднoкрoвна бійня: у Харкові росіяни за добу вбuлu ракетами пів десятка людей

Те, що вчиняють рашисти нині з Харковом, це жорстока, методична, холоднокровна й головне – нічим не виправдана бійня.

Троє людей загинули, ще понад два десятки зазнали поранень внаслідок обстрілу Харкова. Росіяни вдарили реактивними системами залпового вогню. Вибухи, майже одночасно пролунали одразу у двох районах міста – там, де у ранкові години, навіть не зважаючи на евакуацію, майже завжди чимало людей.

Про це йдеться у вечірньому сюжеті ТСН за 21 липня.

Те, що вчиняють рашисти нині із Харковом, це жорстока, методична, холоднокровна й головне – нічим не виправдана бійня. Інакше все це назвати буде просто відвертим перекручуванням фактів.

Напередодні окупанти націлили реактивні “Урагани” просто по зупинці громадського транспорту на Салтівці й в одну мить вбили там трьох людей. Ще двох покалічили! Загинув 13-річний хлопчик, а його 15-річна сестра нині у тяжкому стані в лікарні.

Сьогодні путінські виродки вдарили по одному із найбільших ринків країни та знову поцілили у багатоповерхівку, приватну стоматологічну клініку і зупинку громадського транспорту – на тій таки Салтівці! І все це – майже у той самий час, як і напередодні! Близько 10-ї ранку, коли люди, ті що залишилися в Харкові, намагаються працювати, займатися справами, йдуть на ринок та просто перебувають на вулиці.

Сьогодні окупанти знову вдарили із реактивних систем залпового вогню. Знову це були 220-ти міліметрові ракети “Ураган”, лише з тією відмінністю, що напередодні це були ракети фугасної дії – тобто лунав після кожного влучання один вибух.

Сьогодні заповнені людьми ділянки рашисти обстріляли касетними боєприпасами. Очевидці розповідали, що після трьох потужних розривів, що пролунали біля в’їзду на ринок “Барабашово”, де розташовані зупинки тролейбусів, маршруток і паркуються легкові автівки, пролунала велика серія менш потужних вибухів. На Салтівці, на проспекті Ювілейному було, за твердженням самовидців, два потужні вибухи і ціла серія тихіших розривів, коли, вочевидь детонували касетні суббоєприпаси.

Читайте також  “Я не сплю ночами. Якби у мене був шанс поїхати туди, я б поїхав”: Родичі захисників Маріуполя розповіли про їхній подвиг

Станом на цю мить відомо, що тієї атаки не пережили троє людей! 42-річного продавця однієї із ринкових яток рашисти вбили просто біля торговельного місця! 23 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – дитина та поліцейський, що перебував на патрулюванні. Четверо поранених, повідомили у “Центрі екстреної медицини”, перебувають у дуже тяжкому стані. Була інформація, що медикам вдалося повернути до життя після зупинки серця й клінічної смерті одного із поранених чоловіків. Життя пораненої дитини, запевняють медики, поза небезпекою.

Тож так виходить, що трохи більше ніж за 24 години московитські виродки в самому лише Харкові холоднокровно розстріляли ракетами пів десятка людей! Ще чверть сотні – поранили! На жаль, без загиблих та поранених цивільних жителів не минулося і в області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.