Ворог у роковини Голодомору маcовано атакував Київ: люди під завaлами багатоповеpхівки, є постpаждалі

У житловому будинку в Солом’янському районі Києва в результаті падіння уламків БПЛА сталося руйнування на другому поверсі п’ятиповерхівки.

У ніч на 25 листопада Росія влаштувала масовану атаку на Київ.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, під час нічної атаки росіян на столицю в двох районах Києва впали уламки безпілотників.

В результаті виникла пожежа в дитячому садку. Крім того, уламки від “Шахедів” влаштували пожежу і руйнування в багатоповерхівці в Солом’янському районі столиці.

“У Печерському районі столиці падіння уламків збитого БПЛА. Всі служби слідують на місце. Виклики медиків у Солом’янському районі. Бригади виїхали”, – повідомив мер Києва.

Пожежа в дитячому садку
В наслідок падіння уламків безпілотника в Солом’янському районі Києва сталося загоряння на території дитячого садка.

“В результаті збиття ворожих БПЛА і падіння уламків в Солом’янському районі сталося загоряння на території дитячого садка. Інформація про постраждалих уточнюється. Задіяні всі екстрені служби”, – повідомив начальник КГВА Сергій Попко.

Вибухами пошкоджено кілька будинків
За словами Попко, в Солом’янському районі в деяких будинках зафіксовано пошкодження вікон в квартирах.

“Внаслідок збиття ворожих БПЛА у Солом’янському районі, в окремих будинках зафіксовано пошкодження вікон у квартирах. Перебуваєте в укриттях, тримайтеся подалі від вікон і скла. Бойова робота сил ППО триває”, – повідомив Попко.

“У житловому будинку в Солом’янському районі в результаті падіння уламків БПЛА сталося руйнування на другому поверсі п’ятиповерхівки. Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок”, – повідомив мер Києва.

Станом на 6:48 начальник КДВА Попко повідомив про загоряння нежитлового приміщення.

“В результаті відбиття атаки ворожих БпЛА на Київ, в Солом’янському районі сталося загоряння в нежитловому приміщенні на площі 100 м2. Інформація про постраждалих уточнюється. Атака ворожих дронів ще не закінчилася. Перебуваєте в укриттях до відбою”, – написав Попко.

Читайте також  У бою з окупантом загuнув захисник з Надвірної Юрій Лучин: Вічна шана та слава ГЕРОЮ

Уламки “Шахеда” впали на багатоповерхівку в Києві
Мер Києва Кличко повідомив, що уламки безпілотника впали на багатоповерховий будинок. Рятувальники та медики їдуть на місце.

“У Дніпровському районі уламки збитого БПЛА впали на багатоповерхову будівлю. Рятувальники і медики слідують на місце”, – написав мер.

Сергій Попко додав, що почалося задимлення верхніх поверхів багатоповерхівки.

“В результаті падіння уламків збитих повітряних цілей, в Дніпровському районі міста є задимлення на верхніх поверхах багатоповерхівки”, – написав Попко.

Пізніше Віталій Кличко повідомив, що в багатоповерхівці в Дніпровському районі невеликий уламок дрона впав на сходову клітку верхнього поверху.

“Загоряння немає. Постраждалих поки не виявили. Рятувальники оглядають дах і технічний поверх будинку”, – додав він.

Уламок безпілотника впав на багатоповерхівку в Голосіївському районі
“У Голосіївському районі уламок БПЛА впав на чотириповерховий житловий будинок. Рятувальники прямують на місце”, – повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.