Учасник телешоу «Одруження наосліп» вбuв і розчленyвав свою дівчину

На Київщині затримано 36-річного підозрюваного у вбивстві і розчленуванні своєї дівчини.

Наразі про нього відомо що його звати Петро, він володіє юридичною фірмою та брав участь у популярному шоу “Одруження наосліп”.

На півдні Київської області було знайдено валізу з частина жіночого тіла ще на початку червня. Поліція виклала у соцмережах детальний опис речей у валізі. За деякий час до поліції звернула жінка, яка впізнала брендову сукню своєї подруги яка зникла.

Виявилось що 39-річна жінка жила у Ірпені разом зі своїм 36-річним співмешканцем.

На записах камер відеонагляду було зафіксовано що чоловік кілька днів поспіль викидує підозрілі речі у різні місця і намагався уникати відеонагляду. Під час обшуку його будинку у холодильнику знайдено органи вбитої жінки – язик, нирку, матку і серце.

 

Ймовірно, йдеться про учасника 7 випуску 5 сезону шоу «Одруження наосліп», який виходив на «1+1». В опублікованому правоохоронцями відео із затриманням є фрагмент саме з цього епізоду телешоу.

Учасник на ім’я Петро заявляв, що «шукає ідеальну жінку, з якою він зможе створити ідеальне життя». За його словами, він володіє юридичною компанією, яка займається цивільними, кримінальними, господарськими та сімейними справами. Після завершення зйомок він розійшовся з партнеркою, яку йому обрали продюсери шоу.

Епізод, який вийшов у 2019 році, наразі видалили з YouTube-каналу «1+1».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.