На Львівщині за напад на поліцейського, жінці загрожує 5 років за ґратами (відео)

На Львівщині у місті Яворів, 46-річній жительці, загрожує до 5 років позбавлення волі, за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання ним службових обов’язків.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Повідомляється, що 7 травня, близько 20:30 год., у місті Яворів по вул. Маковея, працівники патрульної поліції Яворівського РВ, побачили автомобіль “Фольксваген Гольф”, який рухався по зустрічній смузі.

Правоохоронці вирішили зупинити автомобіль, за допомогою проблискових маячків, однак водій не відреагував, та поїхав далі. Однак згодом поліцейські всеж таки зупинили порушника.

Як повідомляють у поліції, за кермом перебував 37-річний місцевий мешканець, з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Керманич поводився неадекватно, та не виконував законних вимог вартових закону – повідомляють правоохоронці. Також, з автомобіля вийшли три пасажирки, одна з яких почала поводитися агресивно і кілька разів вдарила поліцейського ногою.

Поліцейські доставили учасників конфлікту у районний підрозділ поліції. Також, повідомили зловмисниці, яка напала на поліцейського, про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Окрім того, на водія-порушника складено адміністративні протоколи – за ч. 1 ст. 130, та ст. 122-2.

blob:https://www.facebook.com/bb1d0770-6478-4907-b32a-e77cd9c6309b

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.