Особлива молитва дівчини про щасливе заміжжя, яка читається в одне з найбільших свят – Трійцю!

Особлива молитва дівчини про щасливе заміжжя, яка читається в одне з найбільших свят – Трійцю!

Якщо дуже хочеш вийти заміж цього року, але поки що не щастить зустріти того самого, попроси заступництва у Трійці. Для цього помолися зі щирим бажанням знайти своє справжнє кохання та вірного супутника життя.

Молитва на Трійцю про заміжжя:

“О, Всеблагой Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я любила Тебе всією душею і всім серцем моїм, і щоб виконувала у всьому святу волю Твою.

Справляй же Сам, Боже мій, душею моєю і наповняй серце моє: я хочу догоджати Тобі Одному, бо Ти Творець і Бог мій.

Збережи мене від гордості та самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене. Святість противна Тобі і породжує пороки, дай же ми полювання на працьовитість і благослови мою працю. Бо Закон Твій наказує жити людям у чесному шлюбі, то приведи мене, Отче Святий, до цього, освяченого Тобою, звання, не для догодження бажанню мого, але для виконання призначення Твого, бо Ти Сам сказав: Недобре людині бути одній і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множиться і населяти землю.

Почуй смиренну молитву мою, що з глибини дівочого серця Тебе посилається; дай мені чоловіка чесного і благочестивого, щоб ми в любові з ним і в злагоді прославляли Тебе, милосердного Бога: Отця і Сина і Святого Духа, тепер і повсякчас і на віки віків. Амінь”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.