Привозять на звалище тисячами: окупант розповів сестрі, як армія ховає “безвісти зниклих”

Привозять на звалище тисячами: окупант розповів сестрі, як армія ховає “безвісти зниклих”

Люди платять величезні гроші, щоб знайти загиблих родичів

Великі втрати в російській армії військові начальники дедалі частіше ховають за фразою “зниклі безвісти”. Насправді ж тіла вбитих на війні солдатів складують на полігон поряд із окупованим Донецьком — людське “звалище”, яке займає величезну площу, вже досягає висоти людського зростання.

Про це СБУ дізналися з перехоплення розмови чергового окупанта із дружиною, яке опубліковане в офіційному Telegram-каналі відомства.

Спочатку солдат навіть не хотів розповідати родичці, в яких умовах “зберігаються” тіла його бойових побратимів. Проте допитлива дружина все ж наполягла, аби той озвучив усю правду.

За словами російського загарбника, більшість військових гинуть і відразу вносяться до списку “безвісти загиблих”. Втім, якщо сім’я має можливість, то вони можуть приїхати та заплатити величезні гроші місцевим “охоронцям” — ті знайдуть труп і віддадуть його на похорон.

Здебільшого тіла залишають на полігоні поблизу Донецька. Місце обгороджене та охороняється озброєними людьми — щоб уникнути провокацій.

“Це не морг, це звалище. Здоровене, це… поле – не поле, полігон – не полігон… — розповідає окупант. — І, коротше, там тисячами привозять. Звалище заввишки з людський зріст…”

Попереджаємо: у відео багато нецензурної лексики! (18+)

Звісно ж, жодних можливостей для нормального зберігання тіл на території “звалища” просто немає. Безліч трупів вже розкладаються під впливом зовнішніх природних чинників.

У СБУ вже зазначили, що родичам російських вояк слід замислитися: чи готові вони дозволити своїм близьким загинути, а потім гнити просто посеред поля. Тому є інша альтернатива — відмовляти їх від походу на війну.

Читайте також  Щo путін пpопонував Укpаїні для завеpшення вiйни. WSJ oпублікував пpоєкт т. з. “миpного дoговору”

Втім, цинічність деяких родичів окупантів вражає. Раніше ми розповідали, як дружина одного з солдатів армії супротивника говорила про його ймовірне поранення серед розмови з ним самим. Своє бажання жінка виправдовувала нагодою отримати гроші від держави.

Також “Телеграф” розповідав, у яких звірствах по відношенню до мирних українців російські солдати зізнавалися своїм рідним.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.