5 видів сексу, від яких жінки просто божеволіють

Секс — унікальна та універсальна розвага.Дослідники впевнені – існує кілька видів сексу. Зібравши все воєдино – ви будете отримувати задоволення від кожного. Що ж – дізнайтеся більше про кожен з видів.

chest_appeal_11-700x425

Сонний секс

Навіть якщо дівчина дуже втомилася, щоб демонструвати пристрасть, вона ніколи не стане заперечувати сонний секс. Головне — не вимагати від неї зусиль.

– Найкраща поза для цього випадку — на боці, обличчям до спини партнерки.

1449936124_orgazm

Дикий секс

Те, що дівчина страждає від дефіциту романтики, ще не означає, що вона ніколи не хоче бути трохи зґвалтованою.

Якщо ви вітаєте такий почин, поводьте себе відповідно. З рекомендованих прийомів — грайливе проникнення руки між колінами під столом, прихвати за м’які місця. Коли ви опинитеся наодинці, зробіть що-небудь незвичайне.

Швидкий секс

Жінки взагалі люблять сюрпризи, в тому числі й сексуальні. Більшості з них доводиться по душі, якщо чоловік спробує зайнятися з нею сексом у якомусь несподіваному місці — у ванній на вечірці, ліфті або офісі.

Незвичайність і навіть небезпека обстановки додадуть вашим відчуттям ту гостроту, якої їм, можливо, не вистачає.

8200937

Додаткову привабливість цьому рецепту додає те, що тут ви можете і навіть повинні зробити все дуже швидко. І не думайте, що вона буде розчарованою, якщо не встигне досягти оргазму, на який жінкам зазвичай потрібно не менше п’ятнадцяти-двадцяти хвилин підготовки. Емоції від того, що відбувається стануть для дівчини достатнім бонусом.

Секс-марафон

Пам’ятаєте, як це було спочатку? Коли пристрасті в обов’язковому порядку киплять до самого ранку. Так чому б не повторити це зараз? Що вам заважає?

Справжній, затяжний, переможний секс-марафон — це не та річ, від якої варто відмовлятися навіть після того, як в Рагсі вам загадковими печатками зіпсували паспорт.

Читайте також  Названі дев'ять продуктів, які не можна їсти перед сексом

Головне правило — не плануйте нічого. Вся принадність цілодобового інтиму — в його спонтанності.

Ігровий секс

Іноді сексуальне життя буває гарне за технічно-статистичними параметрами, але тим не менш одноманітне. Кожен день — прелюдія, улюблена поза, бурхливий загальний оргазм, телевізор, сон. Ризикуючи вірними рецептами, іноді треба щось міняти.

Запросіть на своє ложе тюбик лубриканта або вигадливу секс-іграшку. Цілеспрямовано освойте нову позу.

Іноді потрібно щось змінювати. А експерименти — це те, що відрізняє хороший секс від чудового.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.