Вслід за білорусією в росії також розпочалась рейкова війна

На території росії набирає обертів “рейкова війна”: у 4-х областях на російській залізниці пройшли успішні диверсії.

Відомо, що на московській залізниці за останні 2 тижні в Брянській, Орловській, Смоленській та Курській областях, рейкові партизани провели успішні акції та вивели з ладу залізничні колії, шляхом встановлення в релейних шафах СЦБ спеціальних пристроїв, які спрацьовують за таймером і повністю випалюють внутрішнє обладнання релейної шафи.

Рух «Співпраця» повідомляє, що «рейкову війну» на території росії здійснюють білоруські партизани-активісти ініціативи «Бусла летять», що входять до складу руху.
На телеграм-каналі «Бусла відлітають» опубліковано звернення: «Партизанський привіт!

Партизанськими групами «Лелеки летять» було проведено партизанські акції у Смоленській та Брянських областях (рф) з метою уповільнення залізничних перевезень путінських військ.
В результаті успішно проведених вилазок було знищено пристрої сигналізації, централізації та блокування на декількох ділянках. Знищено кілька релейних шаф СЦБ.

Окупантові та його послужливим холуям не буде спокою, ні на білоруській землі, ні вдома!

Організація «Співпраця» була визнана в білорусії терористичною. Її активісти часто звинувачуються у виготовленні, зберіганні, перевезенні та розповсюдженні екстремістських матеріалів, спрямованих на організацію масових заворушень, актів вандалізму, блокування автомобільних доріг та залізничних колій, застосування насильства по відношенню до представників органів державної влади.

Рейкова війна в білорусії розпочалась ще з самого початку бойових дій в Україні. Білоруська влада в березні фактично прирівняла до терористів «партизан», які намагалися не допустити проїзду російської військової техніки та військ через білорусь до України та продовжують виводити з ладу залізничне обладнання.

І незважаючи на слова заступників МВС білорусії Г. Казакевича, що ці «терористи» будуть знищені, диверсії не лише не зупинилися, а й розширили свою географію!
Хай живе Білорусь!

Читайте також  Путін готує неприємний "сюрприз" на День Незалежності: Жданов повідомив, яка небезпека загрожує українцям 24 серпня

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: