Президент сказав – президент зробив: український захисник розповів на що мріє витратити 100 тисяч гривень отримані на передовій

Українські військовослужбовець отримав 100 тисяч гривень за несення служби на передовій, обіцяних президентом Зеленським. Захисник зізнався, що тепер у нього з’явилася можливість здійснити свою мрію – одружитися з коханою дівчиною.

Про це повідомив військовослужбовець “Леван” із Маріуполя у Twitter.

“Трохи хороших новин. Президент обіцяв 100000 грн на передовій – президент виконав.
P.S. Прошу без політичної балаканини(змінено ред.), пост просто констатація факту.

P.S.2. Тепер можу здійснити свою мрію – одружитися, кохана дівчина є, кошти на весілля є. Залишилося вийти з Маріуполя живим”, – зазначив український захисник.

Щиро бажаємо Левану, щоб його мрія якомога скоріше здійснилася і весілля з коханою дівчиною він святкував під мирним небом України.

Повертайтесь живими, наші любі, Захисники і Захисниці!

Нагадаємо, 27 лютого у своєму зверненні Володимир Зеленський пообіцяв збільшити виплати військовослужбовцям, які перебувають на передовій:

“Очевидно, що наші військові воюють не за гроші а за сьогодні, за завтра. І дуже жорстко відповідають за те, що було вчора.

Але ми маємо зрозуміти, що на сьогодні – це найважливіша робота – бути військвим, захищати країну. І тому я дуже хочу, щоб держава гідно платила за цю роботу. Ми будемо платити нашим військовослужбовцям, які тримають в руках зброю, по 100 тисяч гривень на місяць.

Не для того, щоб нам казали “дякую”, а для того, щоб вони знали, що країна їм точно вдячна. І так буде до тих пір, поки не закінчиться ця війна”, – наголосив Зеленський.

Фото: скрін з сторінки захисника у твіттер.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.