“У мене є мрія – провести на 9 травня парад у Києві із трофейною російською технікою”, – Бутусов

“У мене є мрія – провести на 9 травня парад у Києві. Щоб російська бойова техніка з парадних дивізій російської армії проїхала по Хрещатику. Бо вони ж планували парад перемоги на Хрещатику, хай отримають”, – пише український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України, та продовжує:

“І щоб диктор оголошував: “По Хрещатику проходять танки Т-80 4-ї гвардійської Кантемирівської танковой дивізіїї!” “А ось у парадній колоні БМД-4 76-ї Псковської гвардійської десантно-штрумової дивізіїї!” “А тепер найчисельніша в Україні – 200-та бригада!”
Щоб весь світ побачив, яку величезну кількість озброєння колись “другої армії світу” захопило ЗСУ. Щоб привітали нових власників – захисників України, тих, хто відібрав цю зброю у збродної путінської армії.
Щоб народ України побачив, як багато нашим героям вдалось відібрати зброї, з якою росіяни прийшли нас вбивати, як десятки мільярдів доларів, які Росія направила на війну, тепер працюють на Україну.
Тільки на цей момент є підтверджені фото та відео матеріали щодо захоплення у робочому стані Збройними силами України згідно з даними порталу Oryx:
182 танка;
408 БМП, БТР та бронеавтомобілей;
68 самохідних та буксованих гармати;
23 реактивних системи залпового вогню;
18 зенітно-ракетних комплексів.
Ну і щоб у першій колоні їхали українські трактори.
Впевнений, що цей парад буде транслювати весь світ, на відміну від Москви, і всі будуть сміятись з клоунів на Червоній площі, які намагались залякати увесь світ та Україну. Це буде наочна демонстрація української сили”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.