“Ми як з Лимана і Торського відступали, всіх різали і ґвалтували”: окупант зізнався у злочинах проти мирного населення. Перехоплення

Російські окупаційні війська продовжують вчиняти воєнні злочини проти мирного населення. Загарбники цього не приховують, а навіть хизуються один перед одним.

Один з військових путінської армії розповів, що коли вони відступали з Лимана і Торського “всіх різали і ґвалтували”. Про це свідчить нове аудіоперехоплення, яке опублікувала Служба безпеки України.

“Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов еб*ных… Насиловали, резали их там, расстреливали. В Лимане, в Торском всех просто шли, расстреливали. Всех мужиков, кто помоложе, забирали к себе туда, а баб, вот этих молодых: всех *бли, резали их, расстреливали”, – зізнався окупант.

Таким чином СБУ отримала чергове підтвердження воєнних злочинів РФ. Це стане ще одним доказом у Гаазі для тих загарбників, кому таки вдасться вижити на цій війні.

Зазначається, що путінська армія – це воєнні злочинці й маніяки, що насолоджуються знущанням над мирним населенням тимчасово окупованих територій.

Наразі загалом за фактами порушення законів і звичаїв війни з боку армії РФ Служба безпеки відкрила понад 21 тис. кримінальних проваджень.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.