Пророчі слова Хаяла Алекперова збуваються: про що попереджав екстрасенс

Хаял Алекперов — відомий ясновидець, екстрасенс, двічі переможець «Битви екстрасенсів» не зміг промовчати у цей важкий для усіх час. Екстрасенс з Азербайджану висловив свою думку щодо подій, які розгортаються просто зараз.

Складні події у країнах пострадянського простору Алекперов пояснює активізацією агресивного Марсу. Марс ніколи не приходить без негативних наслідків. У просторі витатимуть важкі енергії. А емоції ненависті, страху, розпачу дуже на це впливають.

За словами Хаяла Алекперова, 2022 буде наповнений безліччю сенсаційних відкриттів, які почнуться з весни. Багато інформації, що ретельно охоронялася раніше, спливе назовні і буде озвучена на весь голос простим людям.

Для мене Україна як друга батьківщина! – Каже Алекперов. Події, які відбуваються зараз в Україні, були відомі екстрасенсу заздалегідь, але він до останнього не хотів у це вірити. Проте втекти від долі неможливо.

Мир настане в Україні відносно скоро. За кілька місяців бойові дії закінчаться і Україна збереже свою територіальну цілісність. Звичайно, швидко вийти із кризи не вийде. З такої глибокої ями вибратися буде не так просто.

Однак після недовгого часу настане піднесення для країни. Зірки гарантують Україні нові можливості та ширші горизонти для розвитку.

У другій половині 2022 року та у 2023 році спостерігатиметься бебі-бум на народження хлопчиків. У цей же період розпочнеться й економічне піднесення для країни.

Україна не залишиться поза увагою європейських країн, які підтримуватимуть її курс на політичну незалежність.

Росія ж 2022 року може зіткнутися із низкою труднощів. Частина з них безпосередньо пов’язана з природними катаклізмами. Також країна зможе примиритися з низкою опонентів та вийти з ними на переговори, які відбудуться у позитивному ключі.

Читайте також  Дружина Медведчука Оксана Марченко спішно покинула Україну. Ексклюзивне відео

Саме катаклізми та руйнівні природні явища зможуть вплинути на об’єднання та сприяння великих країн. Вони вестимуть переговори між собою і домовлятимуться для того, щоб об’єднатися у боротьбі із загальною проблемою.

Протиборство обох країн на початку 2022 року за кілька місяців припиниться і країни зможуть домовитися на взаємовигідних умовах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.