Рулон туалетного паперу і кіт – це все, що я вхопила вискочивши з дому 24 лютого. Українці діляться, які найбезглуздіші речі взяли з собою

— Ухопила дітей і, навіщось, ковдру, – ділиться своєю історією у коментарях Ніна, яка наразі перебуває з дітьми у Франції.

Temporary shelter for people fleeing from Ukraine organised at the former supermarket in Przemysl, Poland on March 5, 2022. Thousands of refugees cross the Ukrainian-Polish border after the Russian invasion. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

— Рулон туалетного паперу і кота, – це вже пише мешканка Київської області, – документи не взяла, хоч все було у “тривожній валізі”.

— А я узагалі не знаю чим думала збираючи нашу “тривожну валізку”. Зараз оце розібрала і розумію, що абсолютно нічого з того, що тягла на собі через три кордони нам з дітьми не потрібне.
— Дитина, лего і доументи. Виявляється цього досить для щастя, – пише Людмила.

— Папуга, кіт і дві собаки – це все, що залишилось від мого колишнього життя. Зараз я у Німеччині і не уявляю, як змогла б пережити розлуку з ними і все що відбулось без підтримки моїх улюбленців.

Неможливо читати ці коментарі без сліз. За кожним коментарем своя трaгедія.

Але, на те ми всі і Українці, аби навіть у такі хвилини все сприймати з гумором і з надією на краще.

Хтось узяв літні капці, а для когось найціннішими у той момент були старі штани від піжами, які до всього виявились усі в дірках.

Одна з матусь розповідає, що у її “тривожній валізі” знайшлось місце блендеру і міксеру, але не речам для неї, а інша ухопила дитину і її пляшечку без якої мала ніколи не засинає.
Об’єднує всі ці історії біль, туга і сміх крізь сльози. А ще віра. Віра у те, що все обов’язково налагодиться і кожен зможе повернутись у свій дім. Діти нарешті солодко спатимуть у своїх ліжечках, а над усіма нами буде чисте, блакитне і мирне небо батьківщини.

Читайте також  Розпочнеться ще одна війна! Астролог вразив українців прогонозом. Катастрофа для всього світу

А яку найбезглуздішу річ узяли з собою Ви?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.