В Італії співмешканець спалив живцем 23-річну українку на очах в її доньки, з якою вона втекла від війни

10 березня в Італії, в Неаполі, трагічно загинула 23-річна жінка з Хмельницького Анастасія Бондаренко.

Молода мама приїхала туди 1 березня разом із 5-річною донькою рятуватися від війни.

Як розповіла знайома дівчини, Анастасія зустрічалася з молодим чоловіком, 26-річним Дмитром Трембачем, який був родом з того ж таки Хмельницького, але жив у Києві, звідки згодом поїхав до Італії на роботу.

Чоловік давно їздив на заробітки до Європи, займався будівництвом, мав непоганий дохід. За свідченням друзів, він був жорстоким і ревнивим, пара часто сварилася, але Анастасія боялася розірвати ці стосунки. 10 березня між парою стався черговий скандал.

Після чого Дмитро розлив на підлозі в кухні бензин та підпалив приміщення, коли Анастасія була в душі.

Вийшло так, що маленька донька українки опинилася в одному боці квартири, а Настя була заблокована у ванній кімнаті.

На суді 5-річна донька розповіла, що вона першою помітила вогонь, а Діма тим часом сидів у іншій кімнаті та навіть не збирався їм з мамою допомагати.

Дівчинка кинулася кликати на допомогу сусідів. Її почула сусідка та забрала дитину, але дістатися до Насті було неможливо і вона загинула.

Як пише Obozrevatel, чоловік намагався уникнути покарання, стверджуючи, що його не було вдома в той момент і що він дуже сумує за коханою настільки, що навіть готовий був покінчити з собою. Але злочинця видали донька Анастасії та сусіди, які бачили, що він був вдома. А також смс-повідомлення, яке він написав матері Анастасії: “Стерво, тепер ти їх довго не почуєш”. Мама питала, що з донькою. Потім він надіслав друге смс: “Я спалив Анастасію, можеш купити квіти на похорон”.

Читайте також  Горе-мати продавала свою неповнолітню доньку у сексуальне рабство за 40 000 грн

Італійський суд заарештував чоловіка, хоча Дмитро збирався виїхати до Києва і казав, що його на момент пожежі не було в квартирі і він не скоїв злочин. Тепер він постане перед судом за умисне вбивство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.