Ховали подруги зі школи: вітчим за цигарки гвалтував 16-річну дівчинку, вона померла (ФОТО, ВІДЕО)

У Закарпатській області просто посеред вулиці померла 16-річна Сабіна. У медичному висновку вказали, що у дитини була пневмонія, натомість місцеві жителі заявляють, що дівчину жорстоко вбив вітчим.


Про це йшлось у програмі “Говорить Україна”.

Впала посеред вулиці та померла.

Відомо, 16-річна дівчина раптово впала посеред вулиці та померла на місці трагедії. Місцеві жителі побоюються, що дівчинку міг жорстоко вбити її вітчим. Однокласниця покійної Клавдія розповіла, що вітчим з 12 років гвалтував її подругу, а один раз він її навіть продав ту іншому чоловіку за пляшку горілки. При цьому рідний батько дитини про все знав, проте він не зупинив страждання неповнолітньої. Чоловік заявив, що він не допоміг доньці, бо її вітчим сидів за вбивство людини і він боявся розправи.

Вітчим регулярно гвалтував дитину за пачку цигарок
Також встановлено, що 16-річна дівчинка жила у громадському шлюбі разом із 36-річним чоловіком.

Вітчим Сабіни заявив, що його влаштовувало те, що пасербиця жила із дорослим чоловіком. Проте поки той був на заробітках, вітчим заявив, що дитина почала “гуляти”. Через це він нібито і побив дитину, яка померла через три дні. Також чоловік зізнався, що він дійсно кілька разів займався сексом із неповнолітньою, коли їй було 14,5 років. За це він нібито дав їй пачку цигарок. При цьому його дружина, мати дівчинки, про все знала.

Сабіна у 12 років – новини Закарпаття

Бив, бо відмовилась займатись сексом

Свідок побиття дівчинки Роберт розповів, що за три дні до смерті дитини до його будинку прибігла мати Сабіни, яка просила врятувати дівчинку, яку б’є вітчим. Чоловік зазначає, що вітчим її бив через те, що дівчинка відмовилась займатись сексом із тираном.

Читайте також  Діти знаходяться у реанімації: ціла сім’я отруїлася невідомою речовиною

“Він намотав її волосся на руки і тягав. Я її відтягнув від Степана і почав кричати, щоб вона тікала. Сабіна ледь йшла”, – розповів Роберт.

Ховали дитину чужі люди
16-річну дівчинку відмовились ховати рідні батьки. Її тіло із моргу забирали однокласниці та сільський голова. На похорон дівчинки по всьому селі збирали гроші знову ж таки її подруги. Натомість ні голова сільської ради, ні соціальний працівник не побачили проблем у родині.

Відомо, що вітчим пройшов перевірку на поліграфі. Вона встановила, що чоловік дійсно спав із дитиною, коли тій було орієнтовно 12 років.

Поліція під час програми затримала домашнього тирана.

https://www.youtube.com/watch?v=UqjLcTDcCgA&feature=emb_logo

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.