Кримінальний авторитет визнав провину в смертельній аварії в Коломиї (відео)

Кримінальний авторитет, якого підозрюють у аварії на Прикарпатті, сам з’явився в поліцію.

Напередодні біля Коломиї BMW зіткнувся з Daewoo Lanos. Водій останнього загинув на місці.

Все сталося в селищі Отинія. BMW їхав з Коломиї в сторону Івано-Франківська на високій швидкості. Обганяючи чергу машин, іномарка вилетіла на зустрічну смугу. У цей час Daewoo Lanos, який рухався попереду, якраз почав повертати ліворуч. Машини – зіткнулися, – пишуть Версії з посиланням на Подробиці.

“Ми вибігли, як це сталося. Перевернута машина була. А та друга машина була з тої сторони в паркані”, – розповіла Світлана Гетьман, мешканка селища Отинія.

Від удару “Ланос” сильно пошкоджений. У салоні заблокованими залишились водій і пасажир. Звільняли їх перехожі – за допомогою ломів.

“Виломлювали двері, щоб вибрати того спочатку. Старалися перевернути машину. Вибирали, виломлювали, нога в нього була притиснута, не могли його вибрати довгий час”, – додала Світлана Гетьман, мешканка селища Отинія.

Водій “Ланоса” загинув на місці. Пасажира з численними травмами доставили в обласну лікарню. За словами медиків, стан хлопця важкий. У нього перелом ключиці і крововилив в мозок.

“Ви бачите, що є пошкоджена не тільки одна півкуля, а дві півкулі мозку. Ця травма в нейрохірургії є одна із самих важких”, – говорить Андрій Мартин, лікар-нейрохірург.

Любов Григорівна – паркан якої протаранив BMW, в момент аварії – була вдома. Каже, через вікно бачила, як водій і троє пасажирів вискочили з машини і втекли.

“Я вже бачила, як вони вийшли. Подивилися біля машини, позаглядали, і перейшли через дорогу”, – розповіла Любов Мельник, мешканка селища Отинія.

Особу водія BMW вже встановили. Тридцятитрирічний Віктор Корягін житель Івано-Франківська. У місті його знають як “валентинівського стрілка”. Таке прізвисько отримав після події в нічному клубі. У день Святого Валентина в дві тисячі тринадцятому він вистрілив в голову вісімнадцятирічної дівчини, гравцеві національної збірної з жіночого футболу.

Читайте також  Через ДТП: Івано-франківський комунальний транспорт їде не за розкладом

Спортсменка вижила. Корягіна спіймали через два місяці. Суд засудив його до десяти років ув’язнення. Але Корягін – чомусь відсидів лише три, і в дві тисячі шістнадцятому вийшов на свободу. На цей раз зловмисник провів в бігах всього два дні.

“Водій BMW сьогодні самостійно добровільно прибув в Головне управління національної поліції з явкою про те, що він вчинив дане ДТП. Буде вирішуватися питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – заявив Віталій Івонюк, заступник начальника відділу розслідування злочинів в сфері транспорту ГУ НП в Івано-франківській області.

Сьогодні на місце аварії люди продовжують нести квіти і свічки. На згадку про загиблого односельця, у якого залишилася вагітна дружина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.