Путін скоро помре через зраду: Нумеролог назвав терміни та ім’я «Юди»

Президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення — про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Такий прогноз озвучив нумеролог і таролог Владислав Грицай, передає Україна 24, передають Патріоти України.

«Згидно його (Путіна, — ред.) дати народження він йде, і він помирає через зраду когось із близького оточення», — сказав нумеролог. Переворот в Росії повинен трапитися вже в кінці поточного місяця. Почнеться він з Білорусі, а закінчиться в Москві.

«У нього велика ймовірність десь до кінця березня, що його зрадить близьке оточення. Я переглядав різні варіанти. Першим повинен піднятися Мінськ. Я думаю, що з Білорусі почнеться, саме з генеральських чинів якийсь саботаж. Потім повинен піднятися Пітер. Потім, найимовирнише, хтось в Сибіру — місто я маю на увазі, і Москва потім. Але все це відбуватиметься з подачі генералів з близького оточення», – сказав Грицай.

За його словами, прорахувати, хто саме зрадить Путіна, досить складно, але це точно людина з близького оточення. Ініціаторами змови будуть двоє — воєначальник і політик або бізнесмен. «Той же Шойгу, наприклад, дуже підходить на цю роль», — додав Грицай.

Нумеролог-таролог додав, що люди, у яких в даті народження є подвійна сімка зазвичай закінчують життя з шизофренічними розладами. Путін народився в сьомий день місяця, а сума чисел в його даті народження 7.10.1952 також дорівнює семи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.