“Доброго вечора, ми з України!”: у Повітряних силах показали відео з кабіни літака, яке зачаровує мужністю, красою та впевненістю! (відео)

“Доброго вечора, ми з України!”: у Повітряних силах показали відео з кабіни літака, яке зачаровує мужністю, красою та впевненістю, що перемога не за горами!

За час Великої Вітчизняної війни України проти російських загарбників наші захисники показали неабияку відвагу й безстрашність у ліквідації ворога та його техніки. Велика заслуга у цьому, серед інших, належить українським льотчикам.

Вони збили більше півтори сотні російських літаків і вертольотів. Те, як виглядають Герої в повітрі під час високоточної роботи, із кабіни літака показало на відео Командування Повітряних сил Збройних сил України на сторінці у Facebook (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

На кадрах видно лише пілота у захисному шоломі, за спиною якого – блакитне чисте українське небо. Ролик військові підписали фразою, яка демонструє нескореність і силу нашого народу.

“Доброго вечора, ми з України! Air Force of Ukraine (ВПС України. – Ред.)”, – йдеться у пості, який за кілька годин набрав сотні лайків і майже 1,5 тис. переглядів.

Зауважимо, що за 20 діб війни українські захисники збили вже 77 літаків і 90 вертольотів російських загарбників. Ці дані постійно уточнюються, адже бойові дії ускладнюють підрахунок втрат ворога.

Водночас, за інформацією Командування Повітряних сил ЗСУ, лише протягом минулої доби, 14 березня, наша ППО відмінусувала чотири вертольоти й один літак ворожої армії РФ. Крім цього, із винищувача льотчики збили ворожу крилату ракету.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.