Портніков назвав реальну причину посилення ракетного терору: “Це не просто залякування”

Віталій Портніков пояснив, чого хоче добитися Путін масованими ракетними ударами: “Путін, поза всякими сумнівами, переслідує одразу кілька завдань, тобто це не просто залякування, це витіснення населення, саме тому українці мають бути впевнені, що в їхній країні немає безпечного місця”. Ви можете переїхати з Півдня чи Сходу на Захід, але удар “Кинжалами” вас може зустріти навіть у Львові“.

Про це Віталій Портніков розповів під час спілкування з Бориславом Березою на каналі YouTubeд.

Український письменник висловив свою думку щодо цілей російського ракетного терору: “Українці мають точно знати, що жодних можливостей для них перебувати у безпеці у власній країні немає, і тому вони мають із цієї країни виїжджати. Це, на мою думку, абсолютно очевидним бажанням Москви і Путіна. Це все відбувалося протягом історії. Це ситуація, яка супроводжувала всі російські захоплення чужих земель.

“Це частина цієї історії та, звичайно ж, знищення української інфраструктури. Це також програма витіснення населення. Ми ж бачимо, що це не просто так, що ворог постійно б’є по інфраструктурі (енергетичній, військовій, залізничній). Зрозуміло, що удари по Львову, які сталися неподалік залізничного вокзалу, показують, що він хоче зруйнувати українську залізницю, вбити якнайбільше людей на залізничних станціях”, – підсумував публіцист.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.