Поліцейські розшукали зниклу мешканку Івано-Франківська

Нагадаємо, 19 лютого вночі до Івано-Франківського районного управління поліції зателефонував чоловік і повідомив про зникнення дочки. Найімовірніше дівчина пішла з дому після 17 години, коли батько перебував на роботі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції області, передає Фіртка.
“Менш ніж за добу ювенальні поліцейські спільно з патрульними Івано-Франківщини розшукали безвісти зниклу неповнолітню мешканку обласного центру. З дівчиною все гаразд, її здоров’ю нічого не загрожує. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці зникнення”, – йдеться у дописі.
Працівники поліції негайно розпочали пошуки, спрямовані на встановлення місцезнаходження неповнолітньої. Для цього був орієнтований увесь особовий склад місцевої поліції.
Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукали дитину: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями й перехожими. Проте дівчина розуміла, що її шукають і намагалася заплутати поліцейських: переодягнулася у верхній одяг товариша і постійно змінювала місцерозташування.
Все ж, зусиллями поліцейських 19 лютого близько 15 години неповнолітню вдалося розшукати. Вона перебувала на одній із вулиць Івано-Франківська.
На цей час з нею спілкуються працівники ювенальної ‌ поліції‌ і встановлюють всі обставини, а також проводять превентивну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.