З’явилось відео стрілянини біля нічного клубу Івано-Франківська

11 чоловіків влаштували стрілянину в нічному клубі Івано-Франківська. Всі затримані – немісцеві, мешканці Київської, Харківської та Луганської областей.

Патрульна поліція опублікувала коротке відео затримання злочинців:

Внаслідок стрілянини двоє відвідувачів нічного клубу поранені в ноги, їх шпиталізували. Шістьом учасникам тих подій оголосили підозру через хуліганські дії із застосуванням зброї. П’ятьох з них, як свідків, згодом відпустили.

За словами поліції, сварка між нетверезими компаніями розпочалася в ніч на неділю у розважальному закладі. Втрутилася його охорона і вивела молодих людей, однак ті не заспокоїлися, викликали підмогу зі зброєю, повернулися до клубу та почали стріляти.

Очевидці повідомили, що невідомі стріляли по людях на сходах і в приміщенні нічного клубу. В цей час поліцейські побачили, як кілька чоловіків сідають в автомобіль Nissan і стріляють, намагаючись утекти. Патрульні оперативно затримали чотирьох чоловіків поруч з автомобілем, а одного – у кущах через дорогу. Ще одного зловмисника спіймали у дворах за нічним клубом.

В цей час інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобілів Volkswagen Caddy та Toyota Land Cruiser Prado, на яких втекли молодики, причетні до стрілянини. Через кілька хвилин автомобілі заблокували на вулиці Незалежності, а п’ятьох чоловіків – затримали.

В усіх автомобілях була автоматична і травматична зброя.

Через годину Івано-Франківський міський суд обиратиме міру запобіжного заходу усім шістьом стрілкам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.