Позбавив життя 19-річну студентку, спалив авто та ховався від поліції: нові подробиці ДТП

На Волині хлопець на авто з єврономерами на смерть збив юну студентку та втік із місця ДТП. Потім він спалив машину в лісі і три дні переховувався від поліції. Проте усвідомивши, що невдовзі його зловлять, вирішив сам здатися правоохоронцям.

Переховувався від поліції, але потім здався
Трагедія сталася в ніч проти 30 січня неподалік села Замшани Ратнівського району. Загиблою виявилася 19-річна Ірина Михалевич, яку на Audi100 збив 24-річний мешканець селища Ратне Анатолій Олексюк.

Після аварії водій утік, а пізніше його автомобіль знайшли спаленим у лісі. Хлопець ховався від правоохоронців три дні.

Місце ДТП на Волині

Свій автомобіль Олексюк спалив

“Його шукали і поліція, і місцеві жителі. Сам він жив із другою дружиною в Ратному, прописаний у батьків у селі Кортелеси, це все тут поряд. Наскільки я знаю, поліція вже вирахувала де він перебуває, тому він вирішив сам здатися та співпрацювати зі слідством. Мабуть, йому пояснили, що це полегшить його провину”, – розповідає місцевий житель Ігор.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 УК України – керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. За це загрожує до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем на все життя.

Анатолій Олексюк три дні переховувався від поліції

Водія засліпила фура?
Аварія сталася приблизно о 3 годині ночі. У цей час Ірина поверталася з кафе, де була з друзями.

“Кафе розташоване в сусідньому селі, там часто збирається молодь. Іра була там із подругою та хлопцями. Вони взяли попутну машину та поїхали додому. Дорогою комусь із хлопців стало погано, машину зупинили, всі вийшли. Потім водій сказав, що давайте їхати далі. Іру хотіли підвезти до будинку, але вона відмовилася. Сказала, що тут їй пройти по трасі метрів 300, а далі вже дорога повертає до рідного села. І пішла”, – каже місцева мешканка.

Читайте також  Померла учасниця шоу "Голос країни" Катерина Давиденко

Ірині було лише 19 років

До свого повороту дівчина не дійшла лише 30 метрів, коли її збила Audi на єврономерах. Місцеві жителі розповідають, що Олексюк якраз також підвозив якихось чоловіків.

“Напевно, він їхав на великій швидкості. Якби це було не так, то дівчина могла б вижити. Начебто його засліпила фура, яка їхала назустріч, тому він взяв правіше до узбіччя і не побачив Іру. Коли це сталося, всі вийшли з машини, почали оглядати дівчину, але вона не подавала ознак життя. У той час водій скочив у свою машину і помчав. Пасажири викликали швидку, залишили з дівчиною одного з них, а самі поїхали додому”, – розповідає місцевий житель.

Ірина отримала сильні травми спини та голови. Швидка допомога, що приїхала, вже нічим не могла їй допомогти.

Ірина померла на місці аварії

Дівчина мала талант до співу
За словами знайомих, Ірина була студенткою Київського національного економічного університету імені Бориса Грінченка. На очному відділенні навчалася на економіста, жила в Києві.

Ще в Ірини був талант до співу, вона брала участь в ансамблі та виступала у місцевому клубі як солістка. У селі жила разом із мамою та старшою сестрою.

У середу, 2 лютого, суд має обрати запобіжний захід водію. Місцеві жителі переживають, щоб Олексюк не втік від покарання.

Іра вчилася на економіста та добре співала

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.