На Прикарпатті жорстоко побили чоловіка в його ж оселі

У ніч на шосте грудня бригада швидкої медичної допомоги привезла на приймальний покій Калуської центральної районної лікарні чоловіка, який перебував у вкрай важкому стані.

vbuvstvo

На його тілі, здавалося, не було живого місця. Особливо постраждала голова. Непритомного пацієнта помістили в реанімацію, пише АП.

Про нього повідомили чергового відділу поліції. В лікувальний заклад виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці найперше встановили особу чоловіка. Ним виявився 41-річний калушанин. Медики пояснили, що забрали чоловіка з квартири, розташованої на першому поверсі багатоквартирного будинку по вулиці Хмельницького.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів стало відомо, що напередодні в цьому помешканні, де живе холостяк, зібралася компанія. Під час розпивання спиртних напоїв сталася бійка. 41-річного чоловіка ногами копали по тулубу й голові. Сусіди намагалися втихомирити забіяк, навіть викликали поліцію, але господар не відчинив двері.

Під ранок, коли чоловіки побачили, що побитому стало геть зле, викликали «швидку», а самі розбіглися.

Через кілька годин їх виловили поліцейські. Зараз медики борються за життя потерпілого. Двом учасникам цієї кримінальної події оголошено підозру про навмисне тяжке тілесне ушкодження.

Їх подальша доля залежить від того, чи виживе побитий ними чоловік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: