У ДТП загинуло четверо молодих людей, вижив тільки 25-річний Денис, йому потрібна поміч

30 січня страшна аварія поблизу села Тубільці сколихнула цілу Черкащину. Як повідомили диспетчеру швидкої, водій легковика не впорався з керуванням та злетів у кювет, де врізався у дерева. Унаслідок зіткнення автомобіль зім’яло. До вказаного місця виклику виїхали три бригади екстренки.

Про це повідомляє речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

Як з’ясувалося на місці події, водій легковика та ще троє пасажирів загинули під час аварії. Усім чотирьом було від 20 до 32 років. Загиблими виявилися: 21-річний Максим Верховський, 24-річний Володимир Зюбанов, 32-річний Славік Шевченко та молода дівчина Анастасія Кириленко. Вижити у цій ДТП вдалося тільки 25-річному Денису Ковалю.

До Черкаської обласної дитячої лікарні медики доправили Дениса у стані коми. Хлопець перебуває у вкрай важкому стані. Небайдужих просять допомогти хлопцю.

Наразі жителі села та однокурсники по Черкаському національному технологічному університету збирають для Дениса допомогу. Якщо хтось захоче допомогти, зробити це можна, перерахувавши кошти на картку 5354 3210 9779 8962 (Наталія Валеріївна Коваль, мама Дениса).

Також допис з прохання про допомогу опублікувала його родичка Инна Грибинюк Шевченко:

“Максимальний репост, у сім’ї мого брата страшне горе, син Коваль Денис Ігорович потрапив у страшну ДТП, четверо людей загиблих.Зараз Денис у комі в тяжкому стані в реанімації.Потрібні великі гроші, будь ласка, хто може фінансово, хто молитвою ДОПОМОЖІТЬ. НОМЕР КАРТКИ МАМИ ДЕНИСА Коваль Наталії Валеріївна 5354 3210 9779 8962”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.