Жосткий секс: він популярніший ніж ти думаєш

Люди стільки років прикидалися, що тваринна грубість у ліжку — доля збоченців, а тепер наче греблю прорвало. Фільми і книги про це роблять авторів мільйонерами, наручники та інші пристосування продаються в кожній інтим-крамничці, ними грають навіть герої романтичних комедій.

6_main

Що сталося? Хтось відчинив ворота в світ брутальних утіх масовому споживачеві? Чому зараз? А як же фемінізм?

Жорсткий секс увійшов у моду?

Ми зараз стільки говоримо про рівні права, жіночої незалежності, ері фемінізму… І багатьом важко повірити в те, що деяким жінкам приємно відчувати, як чоловік домінує, «змушує» їх до сексу (давайте відразу домовимося, що мова у нас піде виключно про інтимне грі за взаємною згодою).

Правда в тому, що безліч жінок заводить думка про секс з ігровим елементом насильства. За опитуваннями,проведеними по обидві сторони океану, легке підпорядкування виявилося найпопулярнішою еротичною фантазією: в цьому зізналися 57% американок і 20% росіянок. Ключове слово — зізналися, а скільки ще дам не визнаються в цьому навіть самим собі! До речі,«Німфоманка» Ларса фон Трієра (фільм, в якому предостатньо садомазохістських сцен) в Росії зібрала значно більше, ніж у США.

Сексологи стверджують, що якщо тебе відвідують такі думки, то в цьому немає нічого незвичайного: це досить поширена схильність.

Не дивно, що книга «50 відтінків сірого», відкрито піднімає тему збоченого і грубого сексу, розлетілася, як гарячі пиріжки. І в паперовому, і в електронному: не всі хотіли, щоб хтось побачив її у них на прікроватной тумбочці. Примітно, що прем’єра трейлера фільму по цій книзі відбулася не на нічному каналі, а в бодренькой ранкової передачі. Це було все одно, що офіційно визнати: збочений жорсткий секс став попсою.

«У мене був партнер, який мене якось трохи придушив, і мені сподобалося. Потім ми це обговорили, і з цього почалося: шльопанці, шмагання, принизливі висловлювання на ліжку. З тієї пори це стало частиною мого інтимного життя». — Н., вчителька.

Але навіть тих жінок, для кого це стало любощами, гризе черв’ячок сумніву: сучасні леді стільки зробили для того, щоб їх поважали, вважали сильними,зверталися як з рівними — і заради чого? Щоб ловити кайф, коли їм хамлять в ліжку?

Читайте також  "Божественно": Папа Римський відверто висловився про секс

«Я постійно думаю про те, що ж моя схильність говорить про мене як про людину». — С.
Психологія підпорядкування: навіщо їм це треба

Психологи втішають: якщо тобі подобається грати підпорядкування в спальні, це ще не означає, що ти дозволиш так з собою поводитися в звичайному житті.

Чому ж кого-то може так заводити сексуальне домінування над нею? Все просто.Справа в первісні інстинкти. Як підлоги ні уравнивай, чоловіки від природи сильніше,спортивний і мускулистий, більше, ніж жінки, і саме цю різницю ми вважаємо еротичною. Чоловіче домінування цю різницю підкреслює. Чим сильніше її пере культура «рівності статей», тим в більш яскравому підкресленні вона потребує.

Ще один важливий фактор — відчуття, що хтось хоче тебе так сильно, що не може тримати себе в руках і буквально пришпилює тебе до ліжка.

А якщо згадати, що багатьох з нас ростили в переконанні, що секс — це щось брудне і недобре, то примус, хоч і «понарошку», позбавляє жінку від відповідальності за свої «розпусні дії: не винна ти, він сам прийшов. Як у тому анекдоті, який страшно дратує крайніх феміністок, в якому черницю зґвалтували троє, вона встає, хреститься і шепче: «Слава Богу, вдосталь і без гріха».

«Під час сексу я так часто відволікаюся на тривожні думки, що мене треба гарненько струснути в буквальному сенсі, щоб я повернулася в реальність і могла отримати задоволення». — К.
Є у тяги до грубого сексу і фізіологічне обґрунтування. Страх піднімає тиск,посилює циркуляцію крові, коли ти на взводі — ти в тому ж стані, коли ти заведена. Додай до цього сексуальний компонент — і готово.

Можна відшмагати феміністку?

Читайте також  Двоє українців "зламали" 63 тисячі акаунтів Facebook

Те, що жорсткий секс виявився на підйомі популярності саме зараз, на такому етапі історії, коли жінки сильні як ніколи, невипадково. Дослідження показують, що жінки, які лідирують у звичайному житті, більш схильні до підпорядкування в ліжку. Це не така вже й новина: вчені давно помітили те ж саме щодо наділених владою чоловіків.

Ще одна причина — в тому, що леді стали розкутіші, сміливіші пробують те, що їм цікаво випробувати в плані сексу.

«Навіть якщо я зображую секс-рабиню, сам факт того, що я переступаю заборонену межу,збуджує і змушує мене відчувати себе царицею в ліжку». — Л., 28.
Подобається — насолоджуйся, просто пам’ятай про обережність. По суті, твоя жіноча сила в тому,щоб робити в ліжку те, що захочеш. Навіть якщо це бажання полягає в тому, щоб прикинутися слабкою і беззахисною

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.