У Буковелі п’яні туристи відкрили стрілянину біля готелю та погрожували іншим розправою. Фото і відео

У Карпатах на Буковелі туристи відкрили стрілянину. А іншим відпочивальникам, які викликали поліцію, погрожували розправою.

Про це у Facebook 14 січня повідомив журналіст і волонтер Павло Кашчук, опублікувавши відповідні відео. Як видно з геолокації, яку він вказав, інцидент стався біля готелю Home Hotel.

Готель Home Hotel.

Інцидент стався у готелі Home Hotel.

Чоловік пояснив, що конфлікт виник між його друзями та іншими постояльцями готелю. Спочатку вони побачили, як двоє чоловіків на вулиці скоїли 20-30 пострілів. На місце викликали поліцію.

Дебошири довго не могли зарядити зброю, ледве не підстреливши один одного.

Коли правоохоронці прибули на місце, стрільці почали погрожувати заявнику фізичною розправою, зазначає Кашчук. Також на відео видно, як жінка кричить на відпочивальників матом і нападає на іншу жінку.

Жінка з компанії стрільців матюкалася і нападала на інших туристів.

Жінка нападає на інших туристів.

За словами журналіста, один із стрільців відрекомендувався “полковником у відставці”. А після того, як усі заспокоїлися, поліція виїхала, нікого не затримавши.

Один із стрільців.

На сайті ГУНП Івано-Франківської області пізніше повідомили, що вилучили пістолет Форт17Р, на який у стрільця був дозвіл.

Також на нього склали адміністративні протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) та 174 (стрільба зі зброї, спорядженої гумовими або аналогічними за своїми властивостями металевими снарядами несмертельної дії, у населених пунктах та у не відведених для цього місцях або з порушенням встановленого порядку).

Крім того, протокол складено і на жінку, яка нецензурно висловлювалася.

Вирішується питання про позбавлення чоловіка дозволу на зброю.

Увага! Відео містить нецензурну лайку!

Дебошири тривалий час не могли зарядити зброю і ледве не підстрелили один одного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.