В Україні вдарять морози: коли похолодає до -14

Холоди надовго затримаються в Україні. Синоптики стверджують, що найближчим часом замість помірних мінусів настануть серйозні морози. Подекуди можливі снігопади.

Про це свідчить прогноз на сайті “Укргідрометцентру”.

У понеділок, 10 січня, температура опускатиметься. У західних, північних та центральних областях удень термометри покажуть -2-4°. Нічна температура опуститься до -5-7 °. На Півдні та Сході поки що тепліше: вдень від +1 до -1, а вночі – до -2°. У Харківській, Луганській та Донецькій областях можливий сніг.

У вівторок, 11 січня, морози посиляться. На Півночі, Заході та в Центрі країни нічна температура становитиме -12-14°. Вдень у західних та центральних областях -7-9°, а у північних – до -11°. На Півдні та Сході традиційно тепліше. Термометри вдень покажуть -3-6 °, а вночі – 5-7 ° морозу. Сніг продовжить сипати на сході.

У середу, 12 січня, денна температура буде на рівні -4-9° на Заході. У Центрі та на Півночі вдень – до -7-9°. Холоди досягнуть і південних областей. Тут похолодає до -4-7 °. На Сході досить тепло – лише на Луганщині. Тут від -1 до -3 °. Сніг пошириться на північні та центральні області.

У четвер, 13 січня, збережуться нічні морози. Термометри показуватимуть до -13-15 °. Вдень трохи потеплішає. На Заході – до -1-4°, на Півночі – до -4-6 °. У південних та східних областях -2-5°.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.