Андрій Мацевко призентував новий хіт “Пляцки”

Нещодавно, зірка телешоу “Х-фактор” Андрій Мацевко повернувся у соціальні мережі, та встих презентувати свій новий кліп “Ровер їде”, який набрав більше одного мільйона переглядів на Ютубі.

Однак на цьому зірка з Прикарпаття не зупинився і презентував свій другий кліп під назвою “Пляцки”. Відеоробота вийшла сьогодні 24 грудня на Ютуб каналі виконавця.

У клапі Андрій Мацевко приносить пляцки, на побачення до красивої дівчини з пишним бюстом. Після того як пара поїла пляцків, вони зручно вмостились в ліжко.

Нагадуємо, Андрій Мацевко з Франківщини, завоював прихильність фанатів ще 10 років назад виступом на телешоу “Х-фактор”. Чоловік вразив серця телеглядачів своєю простотою, заспівавши пісню “Ой чиє ж то жито” і “Смерека”, а деякі його фрази стали вірусними. Після телешоу чоловіка стали запрошувати на різного роду корпоративи і весілля.

Також, слід зазначити, що у 2015 Андрій Мацевко потрапив у скандал, він нібито писав неповнолітньому у соціальній мережі “Вконтакті”, та пропонував інтим. Однак прийшовши до нього додому його зустріли активісти групи “Антипедофілія”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.