Франківчанка Тіна Кароль звела з розуму значним декольте і “розчинилася” на очах у глядачів

Співачка “зникла” на очах у глядачів

Тіна Кароль навіть перебуваючи вдома, продовжує радувати і дивувати шанувальників. Наприклад, спеціально для суперфіналу проекту Голос країни-10 вона зняла романтичне відео з Даном Баланом на нову дуетну пісню “Помнишь”, автором якої став молдавський співак, а тепер взяла участь у концерті-марафоні в підтримку українських медиків “Ти не один” на каналі 1+1. Зібрані кошти підуть на придбання обладнання та індивідуального захисту лікарів, які рятують життя хворим COVID-19. Для свого пронизливого і видовищного номери поп-діва використовувала спецефекти, які вразили глядачів.

Тіна з’явилася у відвертому смарагдовому платті по фігурі з відкритими плечима і зоною декольте. Вона зібрала волосся в гладку зачіску і зробила природний макіяж. Співачка виконала свою зворушливу пісню-присвяту “Жизнь продолжается” і показала щемливий і душевний номер на пісню.

На задньому фоні на екрані можна побачити кадри з участю медиків, які щодня роблять свій безцінний подвиг, рятуючи життя хворих. Тіна використовувала візуальний ефект “зникнення” і розчинилася в кадрах з лікарями і пацієнтам, що ще більше підкреслило значення нею вимовлених слів. Співачка використовувала зелену фарбу, яку поступово нанесла на обличчя і відкриті ділянки, на яких “проступали” кадри з екрану. Таким чином, артистка “злилася” з фоном за спиною, що дало можливість з допомогою технологій “переснести” зображення.

https://www.instagram.com/p/B_siuoMpcLL/

“Я в захопленні і вдячності захисникам невидимого фронту – нашим лікарям, які ризикуючи власним життям рятують життя інших. Я розчиняюся у ваших сльозах, у ваших страхи, у ваших сподіваннях і в вашій життєлюбності. Завдяки вам життя триває!” – підписала вона відео в Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_ut-tGDK-a/

Шанувальники прийшли в повний захват від видовищного та ефектного номеру Тіни.

Читайте також  Готуйте 200 тисяч! Нові правила мобілізації – “сачкувати” не буде ніхто: не ігноруйте! Надважливо!

Ти така лапуля. Це було дуже гарно і зворушливо!
Прекрасний виступ. Душевний!
Тіна, це так неймовірно
Дуже чутливо!
Тіночка, це було щось неймовірне, особливо спецефекти. Ти космос
Фантастика
Нереально трепетно
Ви неймовірна
Так заворожуюче
Чудова і неповторна, ніжна і щира, незамінна і справжня, найулюбленіша Тіна
Це просто нереально крута ідея

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.