В Чехії на заробітках жорстоко побили українця: рідні просять про допомогу

В Чехії жорстоко побили заробітчанина Дубровка Михайла, мешканця с. Широке Берегівського району. Який приїхав в Чехію на початку жовтня, і працював на будівництві в Празі.

Про це ІП “Це моя Україна“, повідомила близька родичка родини Оксана Ковач. Жінка розповіла, що пан Михайло просто зник 22 листопада, близько 4 днів з ним не було ніякого контакту. Колеги по роботі телефонували у всі лікарні, відділення поліції, морги, і врешті знайшли його в університетській лікарні Буловка (Fakultní nemocnice Bulovka). Чоловіка знайшли на вулиці перехожі, при ньому не було документів, а поліція не могла його опитати, оскільки чоловік не може говорити, рідні відновлюють документи. У лікарні медики повідомили, що до них він був доставлений з госпіталю в якому йому вже зробили операцію. У самій лікарні було зроблено ще одну операцію. Пан Михайло був у комі близько 4 днів, і тільки вчора (Ред. 2 грудня) прийшов до тями. Зараз чоловік під’єднаний до апарату штучного дихання.

Також Оксана Ковач повідомила, що чоловік працював в Чехії неофіційно, відповідно він не має медичної страховки. Лікарня оголосила, що сума лікування складає 300 000 корун, але з кожним днем вона зростає. Родичка пана Михайла зазначає, що виписати хворого й доставити в Україну наразі не можливо, оскільки зараз він залежний від апарату штучного дихання.

Жінка повідомляє, що наразі невідомі деталі побиття, оскільки потерпілий перебуває у важному стані, й не може розмовляти на даний момент. Він лише кивнув головою на запитання коли його спитали: “чи вас було побито?”

Друзі та родичі просять усіх небайдужих допомогти дружині оплатити лікування чоловіка, оскільки для родини це непідйомна сума. Повідомляється, що родина вже внесла певну суму для сплати боргу за лікування, однак цього недостатньо.

Читайте також  МЗС Польщі звільняє з роботи всіх працівників, які закінчили poсійський інститут

Реквізити для Допомоги:

Картка дружини: 5355 5712 7810 6760 – Дубровка Тетяна. Тел. дружини: 775952831

Також відкрито рахунок в Чеському банку, на рідного брата: 2313786015/3030

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.