“Це взагалі не життя”: батько, який втратив двох синів через коронавірус, вперше заговорив про трагедію

Рідні брати 20-річний Андрій та 24-річний Іван Фрунза померли через ускладнення від коронавірусу з інтервалом у 2 дні в квітні минулого року. Як так сталося? Ніхто не може сказати. Обидва хлопці були у стабільному стані. Але трапилося непоправне… Їхній батько Аврел вперше за весь час погодився розповісти про пережиту сімейну трагедію у сюжеті телеканалу “Суспільне. Буковина”.

“Івана забрали до лікарні ще у вівторок. Середа, четвер, п’ятниця… У п’ятницю забрали і Андрія… Була температура. У мене першого з’явилась, пізніше і в сина Івана. А наймолодший син останнім захворів, проте, він першим і помер”, – розповів Аврел Фрунза.

За його словами, він перебував у значно гіршому стані у лікарні, ніж його обидва сини.

“Сатурація була нижчою, ніж у синів. Але Андрій виглядав здоровим. Він сам міг ходити, їсти… Ще попросив у матері, щоб принесла тапочки йому в лікарню”, – поділився чоловік.

За словами Аврела, коли мама принесла синові їжу до лікарні, то запитала: “Як ти там?”.

“Сказав – нормально. А Іван трохи слабший був. Але лікарі говорили, що ситуація стабільна. Ніби покращується”, – додав чоловік.

Проте у неділю ввечері Аврелу зателефонували з дому і сказали, що Андрій помер.

“У мене була така реакція: “Як це можливо? Цього не може бути, він же ж здоровий!”. Я з ним розмовляв у суботу ввечері, а вже в неділю ближче до вечора він помер. Як таке взагалі може бути?”, – поділився гіркими спогадами батько.

У вівторок вранці Аврелу зателефонували і сказали, що його син Іван також помер.

“Тобто, мій другий син! Вони приїхали, забрали і повезли одразу на кладовище”, – розповів чоловік.

Читайте також  Житель Прикарпаття до смерті побив свого батька (ФОТО)

Ритуальний автомобіль спочатку привіз на сільське кладовище в Їжівцях труну з тілом 20-річного Андрія Фрунзи. Пізніше поїхали за труною з його 24-річним братом Іваном. Через карантин труни з тілами юнаків навіть не заносили до церкви, а відразу відвезли на кладовище.

Аврел Фрунза каже, що сини були зразковими дітьми.

“Весь час вони були зі мною. Де б ми не були. Вони хороші хлопці були”, – сказав буковинець.

“Це взагалі не життя. Можна сказати, ми з дружиною просто існуємо. Все є – і нічого немає. Ось будинок, і біля будинку. І нічого, нічого не радує”, – сказав Аврел Фрунза.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.